2018. február 9., péntek

Korres Equisetum golyós dezodor





Folyton keresgélek olyan dezodorokat amik lehetőleg káros anyagok nélkül biztosítják a frissességet. Nem könnyű ilyet találni, nagyon sokat kipróbáltam már. Nagy örömömre az egyik kedvenc márkámtól - a Korrestől - is rátaláltam egy ilyen sok mindentől mentes golyós deóra. 

A Korres Equisetum nem tartalmaz alumíniumot és alkoholt, nem tesztelték állatokon. Fő hatóanyaga a zsurló kivonat ami összehúzó, fertőtlenítő hatású. Ezen kívül kukoricakeményítőt is tartalmaz ami segít szárazon tartani a felületet.





A Korres márka elkötelezett a természetes összetevőkkel kapcsolatban, nem teljesen natúrkozmetikum, de általában 97-98%-ban csak természetes összetevőket tartalmaz. Ez mindenképpen előrelépés a káros anyagokkal teletolt termékekhez képest. Persze ez nagyon jó, de vajon ugyanúgy teljesített-e, mint a hagyományos dezodorok?

A golyós deók egyik hátránya, hogy felvitelkor fura, nedves érzést hagynak és ilyenkor úgy érezzük, meg kell száradnunk mielőtt felvesszük a ruhánkat. De gondolom ebben a formában jobban működik a formulájuk, hiszen stiftként nem kapható. Így belenyugszom ebbe az apró kellemetlenségbe.







Az illata teljesen semleges, valami alig érezhető növényi jellegű, de púderes. Kellemes. 

Nagyon jól bírta a napot, erőteljesebb jövés-menés hatására azért némi izzadást éreztem, viszont annak ellenére sem keletkezett semmilyen kellemetlen szag. Tényleg kitűnően bevált olyan szempontból hogy egész nap frissen tartott. Ez egyébként nagy dolog, mert akkora fiaskók vannak a kevésbé káros dezodorok között, hogy ihaj. Szerencsére ez nem tartozik közéjük, egy maratoni futásnál azért nem fogja vissza az izzadást, de minden finom illatos marad és végül is, ez az ami igazán fontos. Normál körülmények között pedig szárazon is tart. Izzadósabbaknak elsősorban az őszi-téli-tavaszi hónapokra ajánlom, de már az is nagy segítség, ha legalább ebben az időszakban valami sokkal természetesebbet használunk.






Szerintem a hatását tekintve - főleg a kellemetlen testszag eltüntetésében - kiemelkedően jól teljesít!






Ha kipróbálnátok, a Notino webáruházban tudjátok megvásárolni!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...