2018. február 28., szerda

Natura Siberica volumennövelő és kiegyensúlyozó sampon zsíros hajra




Nem ez az első Natura Siberica termék amit bemutatok a blogon, főleg a hajápolói nagyon nagy kedvenceim. Most az élettelen, zsírosodásra hajlamos hajamat szerettem volna kicsit feldobni ezzel a gyógynövényes samponnal. 

A Natura Siberica márka elsősorban Szibériában honos növények hatóanyagait használja a kozmetikumokhoz, amit többnyire saját gazdaságukban termesztenek. Emellett folyamatosan kutatják az új gyógynövényeket is. 






Ez a sampon tele van természetes összetevőkkel, mint például: szibériai törpefenyő, homoktövis olaj, fenyőmagolaj, málnalevél, madárberkenye, cickafark, csalán, máriatövis, örménygyökér, kamilla. Ezek között több olyan gyógynövény van ami régóta használatos zsíros hajra való készítményekben, a többi pedig antibakteriális, antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású kivonat. Ennyi minden biztosan képes új erőt adni a hajamnak :)





Kicsit féltem, hogy mennyire lesz átható fenyőillata, de nagyon kellemes és frissítő. Határozottan fel tud dobni hajmosás közben, és még a tisztaság érzésre is rátesz egy kicsit pluszban. De szárítás után már elillan.

Áttetsző, zselés folyadék ami nagyon jól tisztít. Nem kell sok belőle, első alkalommal el is túloztam a mennyiséget. Nagyon szépen eloszlatható és maradéktalanul kiöblíthető.

A hajam rendkívül friss és könnyű lett utána, de nem szárította ki a végeket sem. Úgy tűnik, hogy az egész hajat és fejbőrt is remekül táplálja. A zsírosodást annyiban segít megszüntetni, hogy talán plusz egy napig frissebb a hajam, de összességében tényleg megfigyelhető hogy harmonizálja a faggyútermelést. 

A volumennövelő hatása szerintem átlagos, az biztos hogy nem lapul le tőle a frizurám. 

De ami a legjobban tetszik benne, hogy tényleg jól táplál, gyógyít, helyretesz, mintha valami spéci gyógynövényes hajkúrát csináltam volna végig. Valahogy élettel telibb és üdébb a hajam, hosszú távú használatnál szerintem bármilyen fejbőr problémára is jó hatással lehet, mert az összetevők segítenek helyreállítani az egészséges állapotot.






Imádom a praktikus kupakot, sampont már szinte csak ilyet veszek, ami ennyire könnyen használható. Ez a mennyiség jó sokáig elég lesz, szóval tényleg jó megoldás, könnyen a kedvenceim között találja magát azt hiszem.

Nemcsak zsíros hajra ajánlom, hanem mindenkinek aki a téli hónapok után kicsit felélesztené a megfáradt hajhagymáit, szerintem szuper!


A Natura Siberica termékek hatalmas választékban kaphatók a Notino webáruházban

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...