2018. március 12., hétfő

EOS Sweet Mint ajakbalzsam




Őszintén szólva már nagyon vártam a tavaszt és ennek megfelelően be is újítottam egy igazán üde és frissítő ajakbalzsamot, a zsírosabb, nehezebb téli ajakápolók után. 

Az EOS (Evolution of Smooth) ajakápolók 100%-ban természetesek és 95%-ban organikusak, olyan összetevőket tartalmaznak mint kókuszolaj, shea vaj, jojoba, méhviasz, E-vitamin. Amit biztosan nem tartalmaznak: parabének, ftalátok, kőolaj származékok.







A Sweet Mint ajakápoló édes menta ízű és nagyon kellemes menta illatú. Határozottan frissítő, szinte felébreszti az embert. Nagyon könnyű az ajkakon, egyáltalán nem ragacsos, szépen eloszlik és hosszú időre megszünteti a szárazságot. Sima, bársonyos és hidratált ajkakat eredményez.

Fontos, hogy ez nem valami menta fantáziaillat, hanem az, ami, tehát erős és intenzív borsmenta illat! Ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni vásárlás előtt.








Nagyon tetszik a praktikus gömb forma, ráadásul ez a mennyiség rengeteg ideig elég.







Nekem ez tényleg tavasz és nyár egy kis gömbben, annyira jólesik ez az üdítő illat! Ráadásul már jó ideje előszeretettel használok természetes összetevőkből készült ajakápolókat, hiszen ez az egyik leggyakrabban alkalmazott kozmetikum a kelléktáramban, szóval nem mindegy, hogy mit tartalmaz.

Összetevők:

Olívaolaj, méhviasz, kókuszolaj, jojoba olaj, sztívia, E-vitamin, borsmenta olaj, természetes illatanyagok ( limonene, linalool)


Az EOS ajakápolókat nagyon kedvező áron lehet megvásárolni a Notino webáruházban.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...