2018. június 29., péntek

Sachajuan Volume Cream



A Sachajuan márkára már egy ideje felfigyeltem, elég sok helyen áradoztak róla, főleg külföldi blogokon. Valahogy aztán mégsem sikerült odáig eljutnom hogy kipróbáljak tőlük valamit, egészen addig amíg meg nem láttam a Notino webáruház kínálatában. Na, gondoltam, ez egy jel - nincs több morfondírozás!

A vékonyszálú hajammal való örök küzdelem miatt erre a  markáns Volume Cream nevű hajformázóra esett a választásom.

Őszintén szólva már a design is megfogott, minimalista, letisztult, egyszerű - ami nem meglepő egy skandináv márkától. Ha valaki ilyen instázni való minimál fürdőszoba képet akar kialakítani, akkor az ilyen flakonok tökéletesek :D Nálam ez esélytelen, mert egymás mellett sorakoznak a színesebbnél színesebb, elragadóan sokféle mindenek. 

A Sachajuan márka alkotói egyértelműen a minimalizmusra törekszenek, nemcsak látványban, de az összetevőkben is csak a legszükségesebbeket és leghatékonyabbakat használják:

"We use only the ingredients we need; nothing more, nothing less."



Szóval ez egy professzionális hajformázó krém, bár állagra inkább zselészerű. Óceán selyem technológiát használ (így lefordítva elég furán hangzik), tengeri algákat, vitaminokat, ásványi anyagokat és proteint a haj dúsítására és hidratálására. Ami nagyon tetszik benne, hogy szkvalént is tartalmaz, ami jelenleg az egyik kedvenc bőrápoló olajam. 

Nemcsak volument ad, hanem ápol is és a hőtől is véd. Az ígért fény viszont nem annyira erős, nem árt rásegíteni a végén egy kis ápoló olajjal, vagy hajfénnyel.

Ami biztos, hogy volument ad! Ami elsőként eszembe jutott az Jessica Rabbit figurája, akinek olyan szép egyben mozgó dús hajat rajzoltak annak idején. Sosem hittem hogy ez lehetséges és nem tudom, hogy a selyemóceán vagy miféle összetevő hatására de tényleg dús, egyben mozduló, remekül formázható frizura lesz a végeredmény. Jesssz. Úgyhogy ezt nagyon meg fogom becsülni és ha elfogy biztosan újraveszem. 




Ráadásul nem szárít, nem gubancol, érezhetően táplálja és védi a hajamat. Ezt a fajta professzionális hatást tényleg csak kevés hajformázónál lehet érezni...

Az illata nagyon visszafogott, enyhén krémes, szinte valamilyen "spa" illat, ami a hajon alig érezhető, tehát nem kavar be szárítás után már. Olyan általános tisztaság és feelgod jellegű, enyhén citrusos, de kifinomult módon.



Használata egyébként  a szokásos, törölközőnedves hajra kell felvinni egy kis mennyiséget, jól eloszlatni aztán jöhet a szárítás.

Nekem nagyon bejött, szuper hatékony és szereti a hajam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...