2018. június 8., péntek

Tökéletes fényvédők arcra



Manapság már igazán el vagyunk kényeztetve ha arcra való fényvédőket keresünk, hol vagyunk már attól amikor jobb híján ugyanazzal a zsíros, mindenféle műcuccal telenyomott, fehér, fénylő bőrt eredményező naptejjel kentük be az arcunkat is. Ha alaposan körülnézünk elképesztően jó, a napvédelem mellett anti-aging, mattító vagy hűsítő hatással bíró termékeket találhatunk. Akik pedig minél kevesebb káros anyagot szeretnének használni, egyre jobb minőségű bio naptejeket találhatnak.



A Narüko am+pm peptides bőrvédő napteje abszolút kedvencem, nem győzöm eléggé magasztalni, egyszerűen minden szempontból tökéletes, csak ne felejtsétek el használat előtt felrázni. A Szépségcenter webáruházban kapható, 5.990 Ft





A Wooden Spoon napozó kozmetikumai  a lehető legtisztább összetevőkből készülnek, kémiai fényvédőket egyáltalán nem tartalmaznak, kizárólag nem nano cink-oxidot és növényi vajakat, olajakat. A stick nagyon praktikus arcra és általában kicsit sűrűbb állagú a krém is. Nézzetek rá a termékre a Natúrangyal weboldalon. 4.390 Ft



Ha problémás bőröd van akkor nem foghatsz mellé a Narüko hűsítő teafaolajos fényvédőjével, nem hagy ragacsos érzetet a bőrön és nem tömíti el a pórusokat. A Szépségcenternél megvásárolható, 6.990 Ft-ért.










A Mádara növényi őssejtes bőröregedésgátló napozó krémjével nemcsak a káros UV sugárzástól véded magad, de egyenletesebb arcszínt is eredményez és közben ápol és táplál málna magolajjal és északi sárkányfű őssejtekkel. A Naturalskin.hu oldalon megvásárolható 8.990 Ft-ért.



A La Roche-Posay BB krémeket már régóta ajánlgatom a barátnőimnek, mindez 50-es fényvédő faktorral egyszerűen csodálatos! Könnyed és igazán jó a bőrhöz, köze nincs a fullasztó BB krémekhez. Megvásárolható gyógyszertárakban, webáruházakban.








A Biosolis arcra való fényvédője ne hagy ragacsos érzetet, természetes és ásványi összetevőket tartalmaz. Szintén a Naturalskin webáruházban elérhető, 4.690 Ft.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...