2018. december 5., szerda

Millefiori - Earl grey illatgyertya



Egy újabb illatgyertyát szeretnék bemutatni nektek, ezúttal az olasz Millefiori kínálatából. Ez egy milánói márka, gyertyákat, diffúzorokat és illatosítókat forgalmaznak. A választék elég nagy, nem is volt könnyű választanom a Notino webáruházban, de végül az Earl grey név meggyőzött, gondoltam mi lehetne jobb egy bekuckózós estéhez mint egy finom tea aroma?




A Millefiori küldetése, hogy olyan illatokat kreáljon amik történeteket mesélnek el, egyedi atmoszférát teremtenek, inspirálnak. Mindezt pedig elegáns tégelyekben, remek minőségben. Ezen belül a via brera kollekció egyfajta klasszikus, romantikus stílust képvisel. A Via Brera egyébként egy lenyűgöző utca Milánóban tele művészi részletekkel. Ezt a kifinomultságot és stílusos hangulatot próbálják visszaadni a kollekció illatai. A gyertyák kézzel öntöttek és 40-45 óra az égési idejük.



A Millefiori Earl grey illatgyertya tradicionális earl grey illat, enyhe citrus felhanggal. Az earl grey tea jellegzetességét egyébként a bergamott adja, aminek az illóolaja idegnyugtató hatású, az egyik legjobb szomorúság és levertség ellen, így télen különösképpen jól jöhet.



A gyertya alap jegyeit a borostyán és cédrus adja - ezek mélységet, melegséget adnak hozzá, fej jegyei pedig bergamott, bors, citrom, grapefruit, amik üdítően citrusossá teszik, a szív jegyek pedig levendula és rózsa amik mindezt finomítják és körbeölelik. Így együtt egy tiszta és egyszerű, hangulatjavító és melengető illatot kapunk.

A Notino webáruházban egyébként most adventi akció van, a naptárban az adott napra kattintva minden nap más akciót találtok:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...