2019. április 23., kedd

Garnier Bio kozmetikumok



Mostanában a natúrkozmetikumok térhódításával egyre több gyártó kezdett el minél természetesebb összetevőkkel készült kozmetikumokat készíteni, a Garnier is izgalmas újdonságokat dobott piacra. A Garnier Bio arcápoló család minden bőrtípusra kínál megoldást, mindegyiknek egy bizonyos gyógynövény erejével.

A Notino jóvoltából lehetőségem volt kipróbálni a legtöbb terméket, ezeket a webáruházban elérhetitek.

Tanúsítottan bio termékekről van szó, melyek a környezetet is kímélik, több hatóanyag is megújuló forrásból származik, ökológiai gazdálkodásból és fair trade kereskedelemből, a csomagoláshoz pedig a lehető legtöbb újrahasznosított és újrahasznosítható anyagot használták.




Csodálatos hatóanyagok, kényeztető illatok, mutatós csomagolás, az egész termékcsaládnak nagyon kellemes kisugárzása van :) Az összetevők nagy része régóta bevált gyógynövény az adott bőrtípus problémáira, így lehet számítani rá, hogy tényleg működnek.



Az általam tesztelt kozmetikumok:

Garnier Bio hidratáló krém citromfűvel normál és kombinált bőrre
Garnier Bio arctisztító gél bio citromfűvel normál és kombinált bőrre
Garnier Bio arcolaj levendulával minden bőrtípusra
Garnier Bio nappali öregedésgátló arckrém levendulával minden bőrtípusra
Garnier Bio szépítő tonik bio kakukkfűvel kombinált és zsíros bőrre
Garnier Bio hidratáló arckrém bio argánolajjal száraz, érzékeny bőrre



A Garnier Bio arctisztító gél citromfűvel már az illatával ellazít, igazi kellemes citromfű illat. Aloe verát, búzavirágvizet és növényi glicerint tartalmaz. Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, nagyon jól frissít és nem szárítja a bőrt, persze elsősorban normál és kombinált bőrre ajánlják.

A citromfüvet Srí Lankán termesztik hozzá. Az illat 100%-ban természetes eredetű, aminek külön örülök, mert nem egyszer találkoztam már természetes jellegű kozmetikummal, amiben egyetlenegy kellemetlenség volt, a mesterséges illatanyag. Szerencsére a Garnier Bio termékcsaládnál ezt is megoldották. 

Úgy tűnik tényleg csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazza, valóban kíméletes.



A Garnier Bio szépítő tonikot bio kakukkfűvel (amit Franciaországban termesztenek)  szalicilsavval és árpavízzel gazdagították. A szalicilsav gyengéden hámlaszt és a pórusokat is képes alaposan kitisztítani. 

Az árpavíz rengeteg hasznos anyagot tartalmaz: B vitaminokat, kalciumot, magnéziumot, szelént, mangánt, cinket, aminosavakat, antioxidánsokat. 

Az illata ennek a toniknak is 100%-ban természetes eredetű, de tartalmaz mentholt is, valamint alkoholt, ezért érzékenyebb bőrűeknek nem ajánlom. Viszont a kombinált, zsíros bőrt csodásan ápolja, mattítja, frissíti.

Ha nem lenne benne alkohol, nagyon nagy kedvencem lenne!



A Garnier Bio öregedésgátló nappali arckrémje okozta az egyik legnagyobb meglepetést, azt hittem biztosan valami nehezen beszívódó, súlyos krém lesz, de tévedtem. Nagyon jó az állaga, krémes, de mégis villámgyorsan beszívódik, azonnali komfortérzetet nyújt az arcbőrnek. A levendulán kívül organikus argánolajat és E vitamint tartalmaz 24 órás hidratálást nyújt. Ez utóbbi két összetevő remek anti-aging hatóanyag, feszesítenek, regenerálják a bőrt. Tényleg hosszú ideig feltölti a bőrt nedvességgel és kitűnően ápolja, biztos vagyok benne hogy tartós használattal segít megelőzni a bőr öregedését.

Ebben is van búzavirágvíz és aloe vera, valamint jojoba olaj, az illata pedig szintén természetes, finoman érződik benne a levendula.




Szintén argánolajjal készült a Garnier Bio hidratáló krém száraz és érzékeny bőrre. Marokkóban termesztett argánolajjal, shea vajjal, carnauba viasszal, aloe verával igazi gyógyír a száraz bőrre. Azonnal puhít és regenerál. Nekem inkább kombinált a bőröm, de hidegebb időben szívesen használnám az arcomra is, így inkább a szárazabb, több táplálást igénylő területeket ápolom vele. Nagyon kellemes, természetes illata van, tényleg helyreteszi a kiszáradt részeket. 




A Garnier Bio hidratáló krémet normál és kombinált bőrre egyszerűen imádom! Ez abszolút telitalálat nálam, tökéletes az én bőrtípusomra. Villámgyorsan beszívódik, megfelelően hidratál, de matt finist hagy maga után, a lehető legjobb eredménnyel és közben mennyei citromfű illata van! Úgy tűnik a nap során is kellőképpen szabályozza a faggyútermelést, közben a kevésbé zsíros területeket pedig ellátja nedvességgel. Ilyen kedvező áron, ennyire jó krémre még nem bukkantam. 

Szintén aloe verával és növényi glicerinnel készült, valamint árpavízzel.




Szintén kellemes meglepetés volt a Garnier Bio levendulás arcolaj! Levendula illóolajjal és argánolajjal, ami szuper, mert az argánolaj általában fura illatát szerencsére teljesen elfedi a levendula. Hozzáadott E vitamint is tartalmaz, így az arckrémhez hasonlóan szintén egy remek öregedésgátló kozmetikum. Meglepően könnyen beszívódik, nagyon kellemes az állaga. Olíva és jojoba olajakat is tartalmaz, ragyogóvá, puhává varázsolja a bőrt. Nagyon szépen működik kombinált bőrtípuson is, főleg esténként használom, de pár cseppet lehet tenni a nappali krémünkhöz is. Egy ilyen arcolajjal nagyon hatásosan lehet regenerálni a bőrt, a napi igénybevétel után!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...