2019. április 30., kedd

Natura Siberica Wild Herbs and Flowers Anti-Stress tusfürdő




Régi kedvencem a Natura Siberica márka, a készítményeik különleges Szibériában gyűjtött gyógyfüveket tartalmaznak. A zord körülményeknek köszönhetően különlegesen magas ezeknek a növényeknek az antioxidáns tartalma. A Natura Siberica organikus hatóanyagokat alkalmaz és kerüli a mesterséges adalékanyagokat.




A Natura Siberica Anti-Stress tusfürdő organikus zsályát, citromfüvet, citromverbénát tartalmaz, valamint a természetben begyűjtött, vadon termő Agrostis Gigantea nevű füvet és süllőhínárt, ami a tengerfürtfélék közé tartozik. A botanikai jellegekbe most talán nem is kellene belemennem, elég annyi, hogy magas hatóanyag tartalmú összetevők, amik antioxidáns védelemmel látják el a bőrt, viszont aki allergiás a fűfélékre, az természetesen ne használja ezt a terméket, vagy végezzen bőrtesztet.

A citromfű sok más remek tulajdonsága mellett stresszoldó és ellazító hatású, a verbéna gyulladáscsökkentő és emellett frissítő is, a zsálya antibakteriális, fertőtlenítő.

Ilyen szempontból tényleg egyedi ez a tusfürdő mert nagyon szépen megpakolták kitűnő gyógynövényekkel és elkerülték a tipikus levendulás antistressz tusfürdő közhelyet, ez tényleg egy testet-lelket felfrissítő készítmény.




Az illatában nem érződik külön például a citromfű, pedig arra számítottam, hogy arra építik a feszültségoldó tematikát. Ennek inkább egyszerűen olyan az illata mint egy virágos mezőnek, nagyon kellemes, üdítő szinte nosztalgikus.




Nagyon kellemes érzés, hogy ezzel a finom, illatos könnyű habbal nemcsak megtisztítom a testem, hanem ellátom vitaminokkal és értékes olajokkal, így szerintem akár anti-aging tusfürdő is lehetne. Szuper dolog, hogy már az első lépéssel óvom a bőröm.

Nem tartalmaz parabént, SLS-t, PEG-et, szilikont és állati eredetű összetevőket.





Nagyon praktikus adagolófejjel rendelkezik, ami megkönnyíti a használatot.

Egyetlen apró hibát tudok mondani, mesterséges illatanyagot tartalmaz, ami azért kár mert enélkül egyébként tényleg csodálatos lenne az összetevő lista. Az én bőrömet ez egyáltalán nem zavarja, nem irritál, nem szárít. 

Én egy nagyon remek tusfürdőre találtam ebben, ami praktikus mindennapos használatra, az illata finom, de nem zavaró, jól habzik, jól tisztít s közben védi a bőrt.


A Natura Siberica termékeket mindig a Notino webáruházban szerzem be.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...