2019. május 1., szerda

5 izgalmas beauty újdonság




1. The Ordinary Squalane Cleanser



Külföldi webáruházakban egy darabig várólistás volt, annyira gyorsan elkapkodták a TO szkvalén arctisztítója. Itthon jelenleg még vagy éppen nem kapható, de ha lesz akkor a Tinamu vagy a Skinsmart webshopban fogjátok megtalálni. Szóval a The Ordinary márkáról van szó, ami eddig is lenyűgözött minket az egyszerű és hatékony és könnyen értelmezhető termékeivel. Egy gyengéd sminkelmosóról van szó, ami tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, közben pedig remekül hidratál. Az összetevő listán első helyen szerepel a szkvalén, egy tiszta növényi eredetű olaj, ami gyönyörűen képes regenerálni a bőrt, minden bőrtípusra alkalmas. Ez egy olajos tisztító, amit először az ujjainkkal fel kell melegítenünk, majd bemasszírozni az arcőrbe és vízzel lemosni. Valószínű, hogy a dupla tisztítás híveinek jön majd be igazán, hiszen ezután még lehet hogy krémes arclemosóval is megtisztítanák az arcukat, de az összetevőket és a leírást nézve lehet, hogy önmagában is képes jó munkát végezni. Én mindenesetre kipróbálnám, az biztos.


2. REN Clean Screen mattító napvédő



A REN a tiszta kemikáliáktól és ártalmas anyagoktól mentes magas minőségű bioaktív hatóanyagokkal készült termékekről híres. Tulajdonképpen natúrkozmetikumok, de nagyon magas színvonalon fejlesztve és nemcsak a bőrünket, hanem a bolygót is óvják., 100%-ig újrahasznosítható csomagolással, a flakonok egy része az óceánokból visszagyűjtött műanyagokból készül, ami milyen menő már? (évente több mint 8 millió tonna műanyag kerül az óceánokba...) De tényleg, nemcsak ezért kell szeretni a REN márkát, de ezért is. Szóval, ez a napvédő olyan anyagokból készült amik mind jók a bőrnek és ráadásul mattít - egy ilyen napvédőt hányan kereshetnek folyamatosan a kombinált vagy zsíros bőrűek? Én például folyamatosan vadászom őket és bár van jó néhány ami bevált, de mindig érdekelnek az újabbak is. Nagyon érdekelne, hogy tényleg hozza-e a kívánt matt hatást, fehér maszk végeredmény nélkül. A REN márka termékeit itthon a Tinamu vagy az Ecco-Verde webshopban találjátok meg.


3. Sol de Janeiro My Sol Stick



Egy újabb napvédő, de olyan amiért a világ végére is elmennék. A Sol de Janeiro termékei itthon a Douglasban kaphatóak, de ez sajnos még nem, úgyhogy vagy várni kell, vagy megrendelni külföldről, ami egyébként egyszerű és gyors, angol webáruházakból. A Sol de Janeiro egy imádnivaló brazil márka ami a csodálatos illatú termékeivel hódította meg a világot, ilyen igazi feelgood/goodvibes cuccok amik mindenkit jókedvre derítenek. Kicsit olyan mintha minden vásárlóból előcsalogatnák a kisgyermek énjét, aki karamellában vagy kókuszban szeretne fürdeni és valahogy nagyon működik, szimpatikus az üzenet, szívet melengető a csomagolás és a krémek, tusfürdők, kencék illata annyira jó, hogy szinte mindenkit levesz a lábáról. Szóval, hogy nekik is lett egy napvédőjük az szuper, úgy valahogy nagyon kellett már. SPF 50-es, arcra és szájra, 80 percig vízálló, áttetsző, állítólag tökéletesen beleolvad a bőrbe. Cupuacu vajjal készült, Doce de Leite illatban amiről fogalmam sincs micsoda de mégis belepárásodik a szemem. Akarom!


4. GlamGlow Good In Bed éjszakai krém



Itthon majd a Douglasban lesz kapható a GlamGlow új bőrpuhító éjszakai krémje, tulajdonképpen ez egy gyengéden hámlasztó éjszakai maszk passiógyümölcs olajjal és hialuronsavval, ami reggelre egészséges, feltöltött és ragyogó bőrt eredményez, hát még jó hogy kell! Nem tartalmaz parabént, szulfátokat, phtalátot, szilikont vagy ásványi olajat. Ráadásul valamilyen ionos technológiát alkalmaz, a pozitívan töltött formula a negatívan töltött bőrfelszínnel ügyez valamit, amíg mi alszunk, én nem bánom, csak ébredjek reggelre csodaszép arcbőrrel, gondolom a jellegzetes GlamGlow illatban úszva, amitől a párnám is napokig olyan illatú lesz...De van ám benne még jojoba meg avokádó meg shea, meg szkvalén, tejsav és szalicilsav, aloe és alga is. Ez valamiért nagyon felvillanyozott engem, talán mert kedvelem az éjszakai maszkokat.


5. Urban Decay Game of Thrones kollekció



Ó, egek, ó sárkányok és jég és tűz és Urban Decay!!!! Übermenő, eleve szuper és nagy kedvenc márkám előjön egy Trónok harca smink kollekcióval? Gyere, Urban Decay, gyere és ürítsd ki a zsebeimet...:D Szinte mindenhol várólistás még, illetve a gyártó oldaláról megrendelhető, de esetleg érdemesebb feliratkozni mondjuk a Lookfantastic weboldalon, mert talán onnan ingyen is kiszállítják Magyarországra, ha elérhető lesz. Vagy ha van odakinn ismerős, aki meg tudja szerezni. Vagy csak nézegetni a képeket róla és gyönyörködni és elmorzsolni néhány könnycseppet ( én ezt fogom tenni, egyelőre :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...