2019. május 27., hétfő

BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE - A tisztaság illata




Emlékszem amikor először próbáltam ki a BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE parfümöt, azonnal éreztem hogy végre van egy illat ami tökéletesen kifejezi azt a fajta nőiességet amit igazán közel érzek magamhoz. Finom, kedvességet sugárzó. Minden megvan benne ahhoz, hogy meghatározó, jellegzetes illata legyen valakinek, nem túl feltűnő, de kellőképpen elegáns, friss és decens. Nem véletlenül utal nevében a kristályra, tényleg pont olyan kifinomult és tiszta.

A Notino webáruházban ezt az illatot most jelentős kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!







Fás-virágos illat, tökéletesen passzol a tavaszi-nyári időszakhoz


Fej: bambusz és nashi körte

Szív: lótusz, cassia, tea

Alap: pézsma, balsafa, tölgy



A fejillat az első benyomást adja és néhány perc után elillan, ez friss, enyhén gyümölcsös. A szív illatok közül leginkább a lótusz és a tea adja meg a kompozíció jellegét, egy tiszta, ápolt érzetet kölcsönöz a viselőjének. Az alap illatok közül a pézsma érezhető legtovább.





Vannak illatok amik egyértelműen édesek vagy egyértelműen virágosak, de a BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE egy komplex, mégis nagyon letisztult illat, tökéletes harmóniát alkot.







Szerintem ez az illat nagyon gyorsan kedvencévé válhat bárkinek aki üde és friss, de mégis elegáns és igéző illatot keres. Modern és minimalista, tényleg olyan mint az üvegcse, ami gyönyörű ékszerre hasonlít. Még ha alapból a fűszeresebb, nehezebb vagy édesebb illatokat kedveli valaki, akkor is érdemes a mindennapokra egy ilyen parfümöt beszerezni, amivel nem fogunk senkit túlterhelni magunk körül, hanem egyszerűen csak ápolt benyomást keltünk.





Az illatot egyébként 2005-ben Alberto Morillas parfümőr kreálta, aki rengeteg parfümöt készített a márkának. Megalkotása óta töretlen népszerűségnek örvend, hiszen akár munkahelyen, akár különlegesebb alkalmakon is megállja a helyét. Akik egyszerű "fehér" tisztaságillatot keresnek, némi eleganciával és fás lecsengéssel, azok mindenképp tegyenek vele egy próbát!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...