2019. november 2., szombat

8+1 beauty adventi naptár - 2019



Az előző posztban a külföldi kínálatot mutattam be, de ebben a cikkben több itthon is elérhető adventi naptárat szeretnék megmutatni. Nagyon komoly a kínálat, tényleg elképesztő szuper ajándék lehet egy ilyen valakinek aki érdeklődik a szépségápolás iránt, de persze saját magunkat is meglephetjük vele.



Kezdem a Douglas adventi naptárával, ami a webshopban most 20% kedvezménnyel elérhető:







1. 13.990 Ft helyett most 11.192 Ft az ára, saját márkás termékek mellett Annayake, Invisibobble, Starskin termékek vannak benne többek között és vegyesen bőrápolás, smink, parfüm.







2. A Pupa adventi naptár ára elég húzós, de biztos vagyok benne hogy smink mennyországot rejt! 33.800 Ft





3. A NYX Professional Makeup Love Lust Disco adventi naptárában kizárólag rúzsok vannak, de minden elképzelhető árnyalatban! A Notino webáruházban 16.890 Ft-ért elérhető




4. Szintén a Notino kínálatában elérhető a Makeup Revolution adventi naptára: rúzsok, szemfestékek, ajakceruzák, pirosítók, highlighterek vannak benne. 12.900 Ft






5. A Maybelline adventi naptár remélem több helyen is elérhető, mert tényleg szuper dolgokat tartalmaz! A Notinón láttam, 17.500 Ft.





6. A The Body Shopnál többféle kiszerelés kapható, a Deluxe Adventi Naptár elég szépen meg van pakolva, viszont az ára sem semmi: 31.990 Ft.





7. Az Yves Rocher adventi naptára is ígéretes, 16.900 Ft-ért parfümök, tusfürdők, testápolók, sminktermékek, arcápolók, tényleg jól összeválogatva!






8. A Lush adventi naptára egy álom, de ezt tényleg csak kevesen engedhetik meg maguknak, biztosan meg lehet indokolni, hogy miért ennyi, de nem álltam neki kiszámolni, hogy vajon van-e kedvezmény az árban vagy minden teljes áron került bele. 24 termék, igazából leginkább szappanok és tusfürdők, fürdőbombák, masszázstömbök, rúzs, highlighter, valahogy nem jön át, hogy miért kellene ezért 74.990 Ft-ot fizetni....? Én inkább körülnézek a karácsonyi kisebb ajándékcsomagok között, azt hiszem :)





+1. Az illatok szerelmeseinek ajánlom figyelmébe a Yankee Candle Alpine Christmas adventi naptárat ami teamécseseket tartalmaz és egy mécsestartót, 12.630 Ft-ért és a Notino webáruházban elérhető.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...