2019. november 25., hétfő

Black Friday Wishlist - Notino



A Notino webáruházban már a múlt héten is voltak előzetes akciók, most a Black Friday pedig november 25-től egészen december 1-ig tart, a top márkákra 20% kedvezménnyel! A 20% kedvezményt az oldalon található kóddal tudjátok igénybe venni. Ezen kívül találhattok bizonyos termékekre akár 70% kedvezményt is, sok minden van akcióban. Azért ez most így az ajándékvásárlás időszakában nem jön rosszul, bár bevallom én most magamnak szemezgettem az ajánlatok közül. Bőrápolás, hajápolás sminktermékek és parfüm kategóriában válogattam ki azokat amiket szívesen megvennék:


BŐRÁPOLÁS





A Clinique arclemosója az egyik legjobb amit valaha használtam, és az nagyon csábító, hogy most 20%-al olcsóbban megvásárolhatom! Kombinált bőrre egy csoda, mert alaposan tisztít, kiegyensúlyoz és mégsem szárít.





A top márkák között szerepel a Decléor is, aminek több termékét próbáltam már és mind lenyűgözött. Ezt a BB krémet pedig egy barátnőm már korábban ajánlotta, hogy nagyon jó. Most 20% kedvezmény lejön belőle a kóddal.







Azt hiszem ez a Decléor adventi naptár pedig felülmúlhatatlanul csodás ajándék lehet valakinek aki kedveli a kozmetikumokat! Az eredeti ára elég komoly, viszont luxus minőségű bőrápolási termékekkel van tele, és 20%-al olcsóbban már egész jó az ára.






Ez a krém egy kincs! Korábban már készítettem róla bejegyzést, kombinált de bizonyos részeken dehidratált bőrtípusra egy csoda! Szerencsére a Filorga is azok között a márkák között szerepel amire 20%-os kedvezmény van.


HAJÁPOLÁS







A Schwarzkopf Professional Mad about Waves kollekciója nagyon érdekel, mivel természetes, enyhén hullámos hajam van alapból és szívesen használnék olyan hajformázót amivel ezt kihangsúlyozhatom. Ez a tengeri sós formázó spray levegőn szárításhoz vagy hajszárítóval formázáshoz is használható és textúrát, definíciót, enyhe volument ad.






A Matrix Total Results High Amplify termékcsalád nagy kedvencem, így ebből is bevásárolnék akciósan!








Szerencsére a Kérastase márkára is vonatkozik az akció, aminél azért 20% már egészen komoly kedvezmény lehet! A meggyengült hajra való kollekciót is kedvem lenne kipróbálni és mikor ha nem most, amikor ennyit megtakaríthatok vele?



SMINK





A Makeup Revolution is Black Friday akcióban van, szóval ez a két paletta biztosan az enyém lesz, már régóta szemezek velük!





A NYX professional Makeup-tól a Love Lust Disco kollekció nagyon tetszik, abból is a Foil Play paletták....szerintem lélegzetelállítóan gyönyörűek! Még szebbnek tűnnek akciósan :)))




Szerencsére a Real Techniques is kedvezménnyel kapható, több sminkecsetet is kinéztem magamnak.



PARFÜM







A Gucci Bloom nagy kedvencem, szívesen kipróbálnám belőle az új Ambrosia di Fiori változatot is!






A Jil Sander Simply egy zseniális illat a hétköznapokra, kis parfümmintám volt belőle, erősen foglalkoztat a gondolat hogy megvegyem. Ráadásul ez most eleve akciós és még abból lejön a kóddal 20% !







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...