2019. december 29., vasárnap

INC.redible Tri Harder Rainbow Sparkle szájfény - Glass ceiling broken




Nem vagyok egy nagy szájfény használó, de EZT ki kellett próbálnom. Háromrétegű nude szájfény, E vitaminnal dúsítva, gyönyörű, csillogó - hát mikor ha nem a téli időszakban? Ilyenkor sokkal jobban elviselek ilyesmit az ajkamon mint mondjuk a forró nyári napokon. 

A Notino webáruházban az ajakápolók között böngészve találtam rá az INC.redible márkára és teljesen lenyűgöztek a termékek, alig tudtam választani. Szenzációs, kreatív és sokoldalú választék, olyan vad és kápráztató ötletekkel mint például ez a Rainbow Sparkle szájfény.





Az INC.Redible márka a Nails.INC-től származik, ami a minőségi és szintén csodás körömlakkjaival már korábban meghódította a szívem. Mostanáig fogalmam sem volt róla, hogy rúzs és szájfény és ajakápoló vonalon is mozognak. Ráadásul tényleg olyan stílusokban, hogy egy tündér megirigyelné :)



A Tri Harder szájfények három réteg színt tartalmaznak, így sokkal hatásosabb a végeredmény, tényleg sokkal hangsúlyosabbá és izgalmasabbá teszi az ajkakat. Ráadásul nagyon kellemes érzés a számon, egyáltalán nem szárít és nem ragad annyira mint más hasonló termékek, talán ez a hozzáadott E vitaminnak is köszönhető, mindenesetre nagyon jó kis formula. Krémes, magas fényű, irizáló, finom csillámokkal. Akár ombre hatás is elérhető vele, igazi gyöngyházas teltség.

Parabénmentes, vegán és állatokon nem tesztelt termék.


A Glass ceiling broken talán a legszolidabb az összes közül, alapvetően egy jól hordható nude árnyalat, illetve pontosabban fogalmazva árnyalatok, hiszen olyan, mintha többféle színt variálnánk minden egyes használatkor.


Minden egyes keveréssel, belemártással másféle mélység, intenzitás érhető el.


A csillogás pedig ezen a képen látszik a legjobban.


Csodásan felvihető, könnyen használható, gyönyörűen simul az ajkakra, viszonylag tartós is, persze azért a nap folyamán meg lehet ismételni a felvitelt.

Nagyon fantáziadúsnak tartom ezt a háromrétegű szájfényt, pont azt a játékosságot testesíti meg amit nagyon szeretek a sminkelésben. Ez gyakorlatilag naplemente egy tubusban, csodálatos :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...