2020. január 28., kedd

10 izgalmas szójagyertya




Örülök neki, hogy mostanában a szójaviasz gyertya egyre népszerűbb és lazán felveszi a versenyt a különleges, nagymenő illatgyertyákkal. Folyamatosan bővül a választék és tényleg nagyon vagány variációk vannak. A szójagyertyák sokkal kíméletesebbek, égetésükkor nem kerülnek toxikus anyagok a levegőbe és hosszabb az égési tartamuk is. 



1. DW Home Magic Unicorn


A DW Home Magic Unicorn szójagyertya vattacukor illatú, édes tónusokkal. A DW Home gyertyák hatalmas választékban elérhetőek, innovatívak, tényleg igazán izgalmas újdonságokkal igyekeznek a vásárlók kedvére tenni. A Magic Unicorn gyertya mindenkinek kedvére való lehet, aki szereti az édes illatokat. 



2. DW Home Namaste


A Namaste szójagyertya szintén a DW Home kínálatából, jázmin és chai illatjegyekkel (fekete tea, szegfűszeg, szerecsendió) - a letisztult, éteri design pedig még különlegesebbé teszi. 





3. Kobo Aurelia Yucatán Guava


A Kobo Aurelia Yucatán Guava szójagyertya illatában citrusok, mahagóni és az isteni guava keveredik. A guava illata számomra egyszerűen lenyűgöző, olyan érzéki, trópusi, melengető aroma és ebben a gyertyában az érett gyümölcsök és a virágok illata egyaránt érződik. A Kobo gyertyákat környezetbarát anyagok felhasználásával készítik és magas minőségű illóolajokat használnak. Kézzel készülnek, egy családi vállalkozásban Saratoga Springsben. 



4, Paddywax Boheme Vetiver&Vanilla


A Paddywax szójagyertyák elsősorban a külsejükkel vesznek le a lábamról, de a hihetetlenül komplex illatok is elvarázsolnak, úgy komponálják meg őket mint a parfümöket. Designban nagyon erősek, mindegyik igazi dísze lehet a lakásunknak, ez a kék-fehér szépség a Boheme vonalból a Vetiver & Vanilla. Fej jegyek: fahéj és szerecsendió. Szív jegyek: vetiver és pacsuli. Alap jegyek: szantálfa, vanília, dohány.





5. Paddywax Glow Balsam & Eucalyptus


A Paddywax gyertyák közül a Glow variációk nagyon tetszenek nekem, például ez a Balsam & Eucalyptus, ami izgalmasan frissítő kombináció. Fej jegyek: fenyő, menta, eukaliptusz. Szív jegyek: bőr, fenyő, velúr. Alap jegyek: cédrus, balzsam, fűszeres tónisok. Az irizáló kerámia tartó pedig különleges és dekorációnak is gyönyörű, a Zsolnay eozin figurákra emlékeztet.




6. Paddywax Glow Rosewater & Coconut



Szintén a Paddywax Glow kollekciójából való ez a gyönyörűen irizáló, légies szépség, a Rosewater&Coconut. Fej: bambusz, páfrány Szív: rózsa, kókusz Alap: zöld, erdei tónusok, víz jellegű tónusok. A rózsa és kókusz édes jellegét friss, zsengének ható illatokkal ellensúlyozzák, így egy varázslatos kombináció jön létre.






7. Paddywax Impressions Wild Fig & Cedar


Ez is az egyik kedvencem a Paddywax márkától, az Impressions kollekcióból, a Wild Fig&Cedar. Nagyon tetszik ez a kedves grafika és a lakberendezési ízlésemhez is közel állnak most az ilyesmik. Fej: bergamott, füge, citromhéj, babérlevél, pomelo Szív: rózsa, zöld tea, rózsabors, szegfű, vetiver Alap: cédrus, pacsuli, guajakfa, pézsma, széna. Ez sem egy szimpla illat, különleges mint minden Paddywax, szinte egy parfüm eleganciáját fedezhetjük fel. Fás, gyümölcsös, melengető illat.






8. Paddywax Urban Bergamot & Mahogany


Szintén egy Paddywax, muszáj sokat bemutatnom mert annyire izgalmas a választék! Az Urban kollekció például annyira szépen hozza az elegáns, minimalista vonalat, hogy ihaj. Letisztult design és a megszokott minőség: Paddywax Urban Bergamot&Mahagony. Fej: bergamott, citromhéj, keserűnarancs Szív: jázmin, eukaliptusz, muskotályzsálya Alap: cédrus, borostyán. Ez egy igazán üdítő gyertya, ami dolgozószobába is kiváló, segíti a koncentrációt, kitisztítja a fejet, jókedvre derít.





9. DW Home Koa Wood


Még a végére be kell csúsztatnom egy újabb DW Home gyertyát is, ez azért nagyon szimpatikus, mert a jegygyűrűm is koafából van. Ez egy egzotikus akácfa fajta, ami Hawaii-on található csak meg és elsősorban gitárokat, ukuleléket készítenek belőle. A Koa illata meleg, fás, izgalmas.







10. Smells Like Spells Norse Magic Eir


Ez pedig amiatt kihagyhatatlan, mert ilyet még nem láttam. A Smells Like Spells gyertyákat mágikus illatgyertyaként ajánlják, mindegyikből az északi mitológiából vett istenek és istennők ereje árad, az egészséget és jó közérzetet Eir istennőnek köszönhetjük, illatában pedig mirrha, zöldcitrom és menta keveredik. Lehet kapni párkapcsolatra, bőségre, megtisztulásra, védelemre, karrier erősítésére külön illatokat.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...