2020. február 10., hétfő

A Clinique egyik legmenőbb újítása - Clinique iD, a személyre szabott bőrápolás


Bár jó néhány Clinique termékre rácsodálkoztam az évek során és lettek kedvenceim is, valahogy az utóbbi időben elkerülte a figyelmemet ez a márka, egészen addig amíg piacra nem dobták az iD termékcsaládot, szerintem ezzel megint valami nagyon különlegeset alkottak. Hiszen a hidratálás minden bőrtípusnak alap, de ezen kívül még rengeteg plusz igény merül fel amire egy remek megoldást talált a Clinique. Az iD termékcsalád a Dramatically Different hidratáló készítményekre épül, ami kiegészíthető egy adott bőrproblémára való aktív koncentrátummal. Tehát, van egy bőrtípusodnak megfelelő hidratálód amibe belevarázsolsz egy szérumot és minden egyes pumpálással a kettő keverékét kapod. Hát nem zseniális? Persze az is segített felkelteni a figyelmem, hogy a cuki Emilia Clarke lett a márka új nagykövete :)











Tehát, kiválasztunk egy alapot, ami többféle lehet, például a könnyű hidratálásért a Dramatically Different Hydrating Jelly vagy a Dramatically Different Moisturizing Lotion, esetleg a mattító hatású Dramatically Different Oil-Control Gel és ehhez jöhet egy speciális aktív összetevő, amit hozzáadunk a bőrünk igényeinek megfelelően.







Egyenetlen bőrtónusra: 

A fehér aktív koncentrátum segít egyenletesebbé tenni a bőrképet, AHA savakkal, angyalgyökér kivonattal.







Fakó bőrre:

A narancssárga energetizálja és ragyogóvá teszi a bőrt. Koffeint, szalicilsavat, zöld tea kivonatot és taurint tartalmaz, egy igazi energiabomba.







Irritált bőrre:

A zöld koncentrátum fermentált probiotikus összetevőkkel nyugtatja az érzékeny bőrt, csökkenti a bőrpírt.






Ráncokra:

A lila koncentrátum tejsavó fehérjével és peptidekkel feszesít és feltölti a finom vonalakat, ráncokat.




De hogy is működik ez pontosan? A hidratáló alap csomagolása úgy van megtervezve, hogy bele lehet helyezni az aktív koncentrátumot és mindegy egyes pumpálásnál a megfelelő arányban kerül mindkettő felhasználásra, alkalmanként 90% a hidratálóból és 10% a koncentrátumból. Természetesen mindegyik illatmentes, parabének nélkül.



Ha belegondolunk, hogy sokszor mennyit költünk feleslegesen hidratáló vagy ránctalanító krémekre és hiába halljuk hogy másoknak bevált, rajtunk valahogy mégsem segít. Mennyivel egyszerűbb ha egy kicsit jobban megismerve bőrünk igényeit, célzott megoldásokkal próbáljuk ápolni és ezért tartom remek megoldásnak a Clinique iD termékeket. Ráadásul a reggeli rohanásban egy pumpálással szérum és krém is kerül az arcunkra, ha valakinek nincs ideje 7-10 lépéses bőrápolási rutinra, már ezzel is sokat tett magáért!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...