2013. április 26., péntek

Hajtőemelő porok: Toni & Guy vs Schwarzkopf Got2B


Két hajtőemelő por összehasonlítása következik: Toni & Guy Sculpting powder és Schwarzkopf Got2B Powder'ful. A Schwarzkopfot már egy ideje használom és valamelyik drogériából szereztem be, a Toni & Guy pedig teljes kiszerelésben az áprilisi Pixiboxban volt, így végre ezt is kipróbálhattam. Mindegyik sószóró formátumban működik, a Toni & Guy elcsavarós megoldást választott a Schwarzkopf pedig kupakosat. Mindegyik hajtőemelést, volument ígér. A Toni&Guy hangsúlyozza a mattosítást is, amivel egész jól fel lehet frissíteni a frizurát két hajmosás között a Scwarzkopf pedig a gyors megoldást lelapuló hajra.




A Schwarzkopf Got2B Powder'ful hajtőemelő porral tényleg nagyon gyorsan elérem a kívánt hatást, szórok némi port a hajtövekre és máris kap egy kis volument a frizurám. A végeredmény jó, ügyesen el kell dolgozni és akkor megfelelő tartást ad. Azért azt nem mondanám hogy ez egy egész napos megoldás, de pár órára tényleg fel lehet dobni vele a hajat. Az állaga nem annyira púderszerű, ha túl sokat használunk belőle, az egy kicsit ragacsos érzetet ad, szóval csak módjával. Célszerű úgy bedolgozni, hogy lehajtjuk a fejünket és úgy dörzsöljük be a hajtövekbe. Ráfésülni nem ajánlott, mert akkor valahogy még jobban összeragad és olyan fura lesz. Szóval csak bedörzsölni és legfeljebb kézzel igazgatni utána.

A Toni&Guy Sculpting Powder állagán először meglepődtem, hogy pihekönnyű az nem kifejezés. Leginkább darált felhőhöz tudnám hasonlítani. Ez egyrészt jó, mert könnyű, másrészt  nehezebb ugye szórni. Ezzel mindenképpen egy kicsit lassabban lehet dolgozni, mert ez a nagyon finom por összevissza száll ha nem vagyunk óvatosak. Viszont a hatás nem marad el, ugyanúgy remek volument ad és tartós. Nagyon jó textúrát biztosít, nem lesz tőle ragacsos a frizuránk. Most hogy több Toni & Guy terméket próbáltam megállapíthatom hogy nagyon fontos nekik hogy a végeredmény erőlködésmentesen természetes legyen.

Alapvetően a Toni & Guyt olyan esetekre ajánlom amikor fontos a tökéletes összhatás és ráérünk 10 másodpercnél többet bíbelődni a hajunkkal, viszont a Schwarzkopf hajtőemelő porát meg gyors és kényelmes megoldásnak tartom, ha napközben kell egy kis frissítés.


Így néz ki a Got2B Powder'ful


Ez pedig nem egy homályos fénykép, hanem a Toni & Guy hajtőemelő por

A Schwarzkopf Got2B Powder'ful ára: 1.349-1.499 Ft
A Toni & Guy hajtőemelő por ajánlott fogyasztói ára: 2.790 Ft


Értékelés:

Hatás:

Schwarzkopf Got2B: 4/5
Toni & Guy: 5/5

Tartósság:

Schwarzkopf Got2B: 3/5
Toni & Guy: 4/5

Állag:

Schwarzkopf Got2B: 3/5
Toni & Guy: 4/5

Ár:

Schwarzkopf Got2B: 5/5
Toni & Guy: 3/5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...