2013. április 28., vasárnap

Sally Hansen csinosságok



Nemrég jelentek meg ezek a lakkok a drogériákban és a blogokon is egyre többet olvashatunk róluk. Úgy láttam kaptak hideget-meleget, de gondoltam megérnek egy próbát. Sally Hansenék Amerikában futottak be az ötvenes években egy körömerősítő lakkal és azóta is a fő profiljuk a körömápolás, tehát a szép színes lakkokon kívül valami elképesztő választék van náluk ápoló termékekből, manikűr kellékekből. Körömnövekedést segítő, erősítő, szupererősítő, szupererősítő hatást erősítő, letöredezésgátló, körömágybőr ápoló, instant körömágybőr eltávolító stb. 
Szóval, egy remek akciónak köszönhetően beszereztem pár körömlakkot, a tesztelés még várat magára, egyelőre csak gyönyörködöm az üvegcsékben. Az biztos hogy nagyok, nagyon nagyok. A színek intenzívek, körömlakkhoz képest egész jó illatuk van. A lakkok állaga viszonylag sűrű, remélem szép fedést fognak produkálni. Az ecset széles, nem tudom nekem nincs bajom a széles ecsetekkel, de tény hogy a vékonyabbal precízebben lehet dolgozni, viszont lassabban is. 
Kellett egy fehér lakk, szóval erre az Xtreme wear Hard as Nails White On fehérségre esett a választásom. Aztán kellett egy olyan nyárias piros, mert mély, tüzes télipirosaim már vannak. Ez a Right said red olyan gusztusosan, ennivalóan pirosnak tűnik. A másik kettő nem volt betervezve, de egy ilyen kis perfekt rózsaszínnek  mint a Pink at Him nehéz ellenállni, ahogy a Hidden Treasure nevű irizáló lilás érdekességnek is. Aztán a méretüket tekintve ezek életem hátralévő részében elkísérnek azt hiszem...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...