2013. április 8., hétfő

MEGÉRKEZETT AZ ÁPRILISI PIXIBOX!


Kedves beauty rajongók, íme az új Pixibox! Ebben a pillanatban kaptam kézhez és csodás, csodás dolgok vannak benne, ezek közül kettőnek a megvásárlásával már kacérkodtam is és most végre kipróbálhatom őket. A Pixibox az első hazai beauty box szolgáltatás ami azt jelenti hogy meghatározott időszakonként fel lehet iratkozni ezekre a kis mesés dobozokra, amik 4-5 termékmintát és 1 teljes kiszerelésű terméket tartalmaznak. Az ára 3.990 Ft/alkalom, ami a posta és csomagolási költséget is magában foglalja. Ennyiért minden alkalommal egy meglepetés csomagot kapunk, tehát soha nem tudhatjuk előre hogy mit tartalmaz a doboz, csak a partnerek listájából tájékozódhatunk, ami jelenleg a következőkből áll: Schwarzkopf Professional, La prairie, Dolce Gabbana, Boss, Clinique, Estee Lauder, Travalos, L'Occitane, Gucci Parfumes, Orly, YSL, Lancome, Beyu, Olay, Max Factor, Artdeco, Toni and Guy, Vichy. 
A  Pixibox doboz szép mint mindig:


Kinyitva először az üdvözlőkártyát, kuponokat és szórólapokat láthatjuk. Van benne egy 45%-os Glamour napok alkalmával beváltható kuponra figyelmet felhívó kupon...:) A kuponok a Glamour magazinban találhatók. Valamint van egy alapos Toni and Guy termékkatalógus.


De a lényeg most jön, a termékminták. Ebben a Pixibox csomagban 3 teljes kiszerelésű termék van, ami tényleg igazi meglepetés! :)


1. Vichy Idealia - Bőrkisimító és ragyogást adó arckrém - 15 ml
2. Vichy Idealia BB krém - 5x1.5 ml
3. Toni and Guy Casual Sculpting Powder - Hajtőemelő por - teljes kiszerelés
4. Artdeco Soft Lip Liner Waterproof - vízálló ajakkontúr ceruza 075 árnyalat - szintén teljes kiszerelés
5. Dolce and Gabbana - The one desire női parfüm
6. Max Factor - Max Colour Effect Cube szájfény


Aki szeretne hozzájutni a következő Pixibox dobozhoz, az regisztrálhat már most a Pixibox weboldalán és emailben értesítést fog kapni mielőtt elérhető lesz az újabb doboz.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...