2013. november 6., szerda

Mavala - Rococo Red


Egy mini ajándékcsomagban rendeltem még ezt a szép piros lakkot, van hozzá egy ugyanilyen piros glitter lakk is, majd azt is valamikor bemutatom. Egészen kis kiszerelésben van ( 5 ml ). 


Parabén és formaldehid mentes lakkról van szó, egészen különleges a textúrája. Felvitelkor olyan érzésem volt mintha filctoll lenne - egyszerűen nem tudom máshoz hasonlítani ezt az anyagot. Szépen terül, az ecset közepes, elvileg jól lehet vele dolgozni én mégis ügyetlenkedtem kicsit, nem tudom hogy a fura állaga miatt vagy csak álmos voltam...Nagyon szép, eszméletlen gazdag piros, szépen csillog meg minden, csak egy baj volt vele, nekem kicsit buborékosodott - pedig ugyanott és ugyanúgy tároltam mint a többi lakkomat.


Valahogy tényleg egészen más mint a többi lakk, mintha vékonyabb rétegek keletkeznének vele és mégis jól fed és jól mutat. Mindenesetre legközelebb beteszem a hűtőbe lakkozás előtt, hátha úgy nem buborékosodik.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a színe, kár a buborékosodás miatt, de ezt a tippet még nem hallottam, van pár lakkom ami buborékosodik szintén, úgyhogy berakom én is a hűtőbe, hátha :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...