2015. február 5., csütörtök

PURE by PIXIBOX beauty box - 2015. február



Nagyon megörültem a hírnek, hogy a Pixibox kiad egy olyan szépségdobozt ami kizárólag natúrkozmetikumokat tartalmaz - ez a kiadás a PURE by PIXIBOX. Az itthoni beauty boxok között ez teljesen egyedülálló és a külföldiek között sem sok ilyen van. Úgyhogy minden elismerésem a megvalósításért, remek ez a kezdeményezés!


Egyre több natúrkozmetikumokat készítő cég jelenik meg hazánkban is, már nem csak bioboltokban és piacokon juthatunk hozzá ilyen termékekhez hanem válogathatunk a webshopok között is. Ezért is jó dolog megismerni őket, például egy ilyen szépségdoboz kiadásban.


A doboz tartalma:

  • Calina bio kézkrém 50 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Yamuna - Shea vajas testvaj 50 ml - utazó méret ( megjegyezném, hogy ez így is elég szép méretű )
  • Lavera Basis Sensitiv Cream 25 ml - utazó méret
  • Berber Beauty Anticellulit masszázs és fürdőolaj - 10 ml - minta
  • Greenland Raspberry tusfürdő 200 ml - teljes kiszerelésű termék
  • Greenland Grapefruit és gyömbér testradírozó só - 400 g - teljes kiszerelésű termék
  • 10% kedvezmény kupon a Natúrangyal webáruházba
  • 1000 Ft kedvezmény Berber Beauty Anticellulit olaj vásárlása esetén
A doboz kibontásakor Férfim is jelen volt és egyébként általában ügyet sem vet az ilyesmikre. Most viszont határozottan érdeklődött és azonnal lenyúlta a Lavera bázis krémet is, mert ezeket "normális" kozmetikumoknak tartja :) Szóval a lényeg hogy a natúrtermékeket ő is előszeretettel használja. A shea vajnál is rezeg a léc, hogy el fogja orozni :)



Greenland málnás tusfürdő - nagyon kellemes illata van, a szimpla málna helyett inkább mintha valami málnás cukorka illata lenne, így beleszagolva nekem eléggé tetszik ( parabén, szilikon, ásványi olaj és egyéb mentes )


Greenland grapefruit-ginger scrub salt - ez konkrétan egy doboz isteni friss illatú sókeverék, tengeri só gyömbér és grapefruit illóolajokkal. Nedves bőrre kell felvinni és bedörzsölni, majd leöblíteni.


Yamuna shea vajas testvaj - Nagyon tiszta, finom krémes illata van és érzékeny bőrre is alkalmas


Lavera Basis Sensitiv krém - ez egy univerzális krém, bármely területeken alkamazható, főleg a kiszáradásra hajlamos részeken ( arcra, testre egyaránt - bio shea vajjal, bio mandulaolajjal )


Calena kézkrém - Nekem narancs és gingko kivonattal dúsított került a dobozba, imádom az illatát, tetszik a pumpás kiszerelés és nagyon finom, viszonylag gyorsan beszívódik


Berber Beauty Anticellulit olaj - Sárgabarackmag-, szőlőmag- és mandulaolaj mandarin és bergamott illóolajjal illetve koffeinnel







4 megjegyzés:

  1. Én grapefruit-ginger testápolót kaptam (ennek elég fura illata van, ha nincs ráírva, én ki nem találom...) és mangós testradírt (ami egy zselés tusfürdő őrölt barackmaggal). A Calena kézkrémem meg az "Álmok" fedőnevű verzió cuki tündérkés-tavirózsás csomagolásban, egészen finom illata van (leginkább a körömvirágot és egy kicsit talán a kókuszt lehet rajta érezni).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, de jó hogy azt írod, hogy az "Álmok" kézkrém tetszik, mert épp felhasználtam a Natúrangyalos kupont és többek között ezt a kézkrémet rendeltem meg, de csak tippeltem hogy finom lehet :) A mangós testradír nem lehet rossz! Ez a grapefruit-gyömbéres meg tulajdonképpen egy bödön só, én még vaccilálok hogy felhasználjam így magában, vagy esetleg radírozás előtt keverjem el kókuszolajjal hogy kapjak egy könnyebben kezelhető pasztát.

      Törlés
  2. Nem bánom hogy nekem nem jutott nem tudnám, felhasználni a termékeket,egyedül a greenland termékeknek örültem volna! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...