2013. december 19., csütörtök

Decemberi Szépségboxom



A beauty boxok kínálatában a leggyakoribb és legkönnyebben elérhető hazánkban a Szépségbolt doboza, hiszen nem kell hozzá tagsági, nem kell komolyabban lesben állni, hogy lecsapjunk rá hanem egyszerűen megrendelhető a webáruházból. Mindig vannak benne teljes kiszerelésű termékek, általában több is, legfeljebb kevésbé ismert vagy kevésbé luxus márkákból. Nekem az első benyomásom nagyon kedvező volt, hiszen pont olyan termékek voltak benne amit éppen készültem venni :) Valamint az, hogy gyakorta szerepelnek benne olyan kedvenc márkáim mint Artdeco és Ahava vagy Sally Hansen szintén vonzóvá teszi. Most őszintén szólva a mellé hirdetett ajándék miatt vettem meg, ami egy kristályokkal energetizált jázmin szappan volt - szeretem a jázmint, szeretem a kristályokat, ennél már csak az lett volna jobb ha egy kristályokkal energetizált jázminillatú Ryangoslingot kapok! 


Első blikk, itt kezdtem úgy érezni hogy a jázminszappan lesz a legvonzóbb termék a dobozban mert a tonik nem különösebben érdekel, a parfümöt nem ismertem. De aztán alaposabban is megvizsgáltam a tartalmát.


Tehát a tartalom:

Vanita hegyikristályos krémszappan - teljes kiszerelés ( eredeti ára 1.490 Ft )

Tous Touch parfüm 100 ml - teljes kiszerelés ( eredeti ára változó, a legolcsóbb amit találtam 9.250 Ft )

Olay Essentials frissítő tonik 200 ml - teljes kiszerelés ( eredeti ára 1.490 Ft )

Max Factor Xperience alapozó 30 ml - teljes kiszerelés ( eredeti ára 2.208 Ft akciósan a Szépségboltnál )

NYX Propel my eyes szempillaspirál - teljes kiszerelés ( eredeti ára 3.490 Ft )

valamint 1 James Bond férfi parfümmminta

Akárhogy is nézzük, ez eléggé megéri! Maga a Szépségboxom 4.990 Ft-ba kerül, házhozszállítással együtt

Tehát a szappan. Nagyon izgalmasan hangzik és alig várom hogy kipróbáljam, úgyhogy ennek nagyon örültem. A szempillaspirál a következő amiért odavagyok mert még sosem próbáltam NYX spirált, úgyhogy ez is oké, nagyonoké! Aztán a parfüm, amikor megszagoltam azt gondoltam, hogy tipikus erős, túláradó, nyomasztó, durva, dömhec parfümillat....de aztán mivel kísérletező kedvemben voltam mégiscsak fújtam párat magamra és meglepődtem. Ahogy elpárolgott az erős alkoholos jelleg egy nagyon is klasszikus, arisztokratikus illatot éreztem ami télre, az ünnepi időszakra pláne tökéletesen megfelel. Tudjátok, az az igazi standard parfümillat, kicsit talán már ódivatú de azért még megállja a helyét. 


Aztán az alapozó, ha jól emlékszem valamiért még nem vásároltam Max Factor alapozót, de az a vicc az egészben, hogy pont volt egy ilyen mintám és egy eseményre kipróbáltam és meg voltam vele elégedve. Azt hiszem ennél pont eggyel sötétebb árnyalat volt, de ilyenkor úgyis világosabb kell, úgyhogy ez is betalált nálam. A tonikkal nem tudom mit kezdjek, így is van két flakon szuperspéci amit el kéne használnom, de majd kitalálok valamit, mondjuk elajándékozom.







2 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszett a tartalom :) Én a parfümöt ajándékoztam tovább, ez a Lady Gagással ellentétben nem az én világom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elsőre én is azt gondoltam hogy nem az igazi de azt hiszem így télre nekem jó lesz, olyan hardcore parfümillat, de nem túl karakteres. Old fashioned :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...