2014. március 10., hétfő

Esküvőre készülődés - Inspirációk - Dekoráció


Hát, bizony...belecsöppentem én is ebbe a jó kis mézes-édes dologba. Magam sem gondoltam volna hogy az esküvőre való készülődés ennyire álmodozós, szépséges, jófajta izgalommal teli időszak lesz, őszintén szólva én azt hittem hogy nyűg lesz és szét fogom idegeskedni magam. Hát, azt kell hogy mondjam hogy nem hogy púp lenne a hátamon hanem kimondottan emelkedett hangulatban telik, tényleg olyan mintha folyton álmodnék, ha eszembe jut akkor önkéntelenül el kell mosolyodnom...Hát ez van, azt hiszem az esküvői láz minden lányból királykisasszonyt csinál és kész. Szuper érzés hogy mindenki örül neked, hogy a barátok veled együtt tervezgetnek, hogy szó szerint szebbnél szebb holmik között kell válogatnod nap mint nap - ékszerek, ruhák, cipők, virágcsokrok, fátylak, helyszínek, zenék - és csak azt kell eldöntened hogy a sok minden közül melyiket választod ( persze bizonyos kereteken belül). Most még az ötletgyűjtés időszakában vagyok, úgyhogy ha lehet ezt is megosztom veletek, külön-külön rovatokban a ruháktól a díszítésig. Álmodozzatok, inspirálódjatok velem együtt és ha bárkinek van ötlete, jótanácsa kérem szóljon hozzá :)Az első rész a dekorációról fog szólni amit hozzáértő barátnőim fognak készíteni, úgyhogy csak nagyjából a színekről vagy irányról tudok, a többi mind meglepetés lesz. Azért én persze gyűjtöttem külön én is a képeket, ötleteket és folyton küldözgetünk mindenfélét egymásnak azért hogy összecsiszolódjanak az elképzelések. Olyan ez mint valami dekor-terápia, majdnem mindem napom azzal kezdődik hogy megnézem éppen mit küldtek nekem, ami már eleve felvillanyoz :) Ez a vonal olyan vintage-bohém-csodaországos féle lesz, ami szintén közel áll hozzám, de a giccset elkerülve ( persze kinek mi a giccs:) - még a túldíszítettségben is inkább elegáns jellegű. Na ez így szép hosszú volt, de nagyjából talán sikerült körülírnom.


Nagyjából ilyen színpalettában gondolkodunk: fehér, zöld, barack, halvány rózsaszín


A megvalósításra ezen belül meg ezer jobbnál jobb ötletet találtam, ez például nagyon édes


Ez is egy aranyos ötletDe az ilyen egyszerű megoldások is nagyon tetszenek


Az ilyen könnyen elkészíthető és nagyon mutatós díszítés meg pláne bejön


Újabb variáció virágfüzérreA rezgő is egy nagyon jól felhasználható virág, akár így üvegekben akár koszorúnak, füzérnek


Itt szintén a rezgő a meghatározó elemTetszenek a finom kis csokrok kis üvegekbenTetszik a tálas elrendezés terjengősebb borostyánfélével

De nagyon mutatósnak találom ezt is: különböző méretű üvegekben egy-egy nagyfejű virág


Ha már itt tartunk a dáliát is egy nagyon jól használható virágnak tartom: dekoratív, tartós, hatalmas


Ez a csokor nem teljesen az én világom, de jó ötletnek tartom az eukaliptusz ágat is, mint dekorációs elemet


Cseppnyi bohém, rusztikus hangulatot lehet teremteni ha becsempészünk némi mohát az asztali dekorációba
Központi dísznek egy ilyen mutatósabb csokrot tudnék elképzelni


Ez a szín és forma egyveleg is tökéletes


A boldogságkapunál nagyon tetszik a fehér, lágy anyag és a jól elhelyezett virágok együtteseItt nem vagyok egészen biztos benne hogy mit látok - lampionok, anyaggal bevont héliumos lufik? - de hogy baromi jól mutat az tényKépek forrása: Pinterest8 megjegyzés:

 1. Jelöltelek egy játékra :) :
  http://lakk-hatas.blogspot.hu/2014/03/tovabb.html

  VálaszTörlés
 2. Hjaj, de szép (és fárasztó) időszak is ez. :) Nálunk a rezgő volt a dekor meghatározó eleme, majd ha egyszer kész lesznek a képek (mikormááááááááár), meg is mutatom. :) További boldog tervezgetést! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom a rezgőt, a képeidet várom!! :)) Köszönöm :)

   Törlés
 3. Nagyon szép képeket válogattál össze, a kedvencem a mohás asztaldísz, na meg a hőlégballont idéző dekoráció :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, örülök hogy másnak is tetszik a moha rajtam kívül :) Majd természetesen a kész dekorról is lesznek képek!

   Törlés
 4. Mindig lebeszélem magam az esküvőről, de ha egyszer mégis lesz, akkor csak is ilyen stílusút szeretnék. Gyönyörű képeket gyűjtöttél össze, főleg az első tetszik nagyon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon várom, hogy milyen lesz majd végül a nagy napon, mindenképpen posztolok majd képeket! Én leszek az a menyasszony aki a szép fehér ruhájában meg a fotómasinájával körbejárja a helyszínt és mindent alaposan lefényképez :))

   Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...