2014. március 5., szerda

Tangle Teezer Aqua Splash


Egy új, továbbfejlesztett Tangle Teezert szeretnék bemutatni, amit kimondottan zuhanyzóba/kád mellé találtak ki. A kialakításának köszönhetően - ami olyan mint egy tusfürdős flakon kb. - könnyen tarthatjuk a samponok és egyéb kencék mellett, valamint könnyebb használni is. A korábbi Tangle Teezerem megszámlálhatatlanul sokszor esett le, csúszott le úgyhogy ez az újdonság nekem egy áldás :) 


Ha valaki esetleg nem ismeri még a Tangle Teezert - az egyik legszuperebb kóctalanító hajkefe a világon, nedves és száraz hajat egyaránt könnyedén kibogoz. Az alapötlet valahonnan a kutyakozmetikák világából jöhetett, de kit zavar ha egyszer beválik? Működik a cucc, na.
Ideális a balzsamok vagy hajpakolások felvitelére is, gynegéden lehet vele a gubancokat kifésülni és a hajápolókat eloszlatni.
Tisztán tartani is viszonylag könnyű, a hajszálakat sokkal könnyebb eltávolítani róla mint egy hagyományos hajkeféről, nem beszélve arról hogy eleve nem tép ki annyi hajszálat...:)




Mindenféle színekben lehet kapni az Aqua Splash kollekció darabjait, az eredeti kisebb Tangle Teezert pedig akár leopárdmintásban is megvehetjük.

Beszerzési forrás: Lookfantastic webáruház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...