2015. október 27., kedd

Modern stílusikon - Ruby Rose





Vasárnap este az MTV EMA díjátadón Ed Sheeran mellett a másik műsorvezető Ruby Rose volt, ausztrál DJ, modell, színésznő, badass :) Egész este tündökölt a jobbnál jobb szerkókban, menő sérókban és irtó laza attitűddel nyomta végig a showt. 





Egyébként 29 éves, volt már a Maybelline arca és szerepelt az Orange is the new black sorozat harmadik szériájában is. Nagyon vagány és szexi csaj, illetve pasi, vagy egyszerre mindkettő, attól függően épp melyik szerepben érzi magát otthonosan, egy beskatulyázhatatlan gender fluid ikon. 





A különleges személyisége és nemi orientációja miatt annak idején sokat bántották és gúnyolták, ezért részt vett egy internetes zaklatás elleni kampányban ( BackMeUp )


Kép forrása: Pinterest



Jelenleg boldogan él jegyesével Phoebe Dahl-al aki egyébként a híres író Rolad Dahl lánya és a modell Sophie testvére, ő maga divattervezéssel foglalkozik.





Van abban valami varázslatos, ahogyan szabadon és merészen definiálja magát és nem érzek benne excentrikus celebre jellemző provokációt és erőlködést, inkább valami nyíltságot, és szeretetreméltóságot, könnyedséget és elfogadásra való buzdítást. Jó arc.



Képek forrása: Pinterest

2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...