2016. január 26., kedd

Sally Hansen Miracle Gel lakkok - Greyfitti és Redgy


Elképesztően sok árnyalatban kapható a Sally Hansen Miracle Gel lakk, ezek közül kettőt szeretnék most megmutatni nektek. A használata roppant egyszerű, 2 rétegben kell felvinni a kiválasztott színt a Miracle Gel lakkok közül és egy rétegben a Miracle Gel fedőlakkot. Mindenképpen együtt kell használni őket, mert így jön létre a gél lakk hatás : a színesek speciális oligomereket a fedőlakk pedig plusz fotoiniciátort tartalmaz, ezek együtt különleges bevonatot képeznek. A fedőlakk kb. tíz perc alatt megszárad, a természetes fényt használva a ragyogó fényű végeredményhez. Majd ha már meguntuk a viselését, sima körömlakklemosóval eltávolítjuk. Nem kell lámpa és nem kell speciális oldószer, reszelés - az eddigi legjobb zselés hatású körömlakk amit próbáltam! Amikor a Redgy árnyalatot viseltem, többen feltételezték hogy elmentem gél lakkoztatni :) 



Egyértelműen ez a szín a kedvencem, mindenki felkapja rá a fejét, sok bókot bezsebeltem a manikűrömre :)


Egy gyönyörű élénk pirosas árnyalat, csupa melegség és vidámság!


Ezekkel a körmökkel már lehet várni a tavaszt és a nyarat :)


Napfényben még ragyogóbb





A Greyfitti árnyalat pedig egy tökéletes galambszürke szín, magában is mutatós, elegáns de nail arthoz is remek alap, ki is fogok majd találni vele valamit.



Teljes napfényben egészen világos lesz



Benti fénynél pedig inkább sötétebb, enyhén kékes árnyalatú szürkének tűnik


Elég krémes állagú festétek, úgyhogy a felvitelnél figyeljünk, ne vegyen fel túl sokat az ecset. Amúgy könnyen eloszlatható és valóban tartós!

Januártól limitált kiadású duo csomagok is elérhetőek, úgyhogy érdemes körülnézni a drogériákban :)




1 megjegyzés:

  1. Nekem a szürke tetszik jobban, de sajna a krémes színekből rengeteg van otthon, akár minden nap lakkozhatnék, akkor sem fogyna el, úgyhogy már csak nagyon különleges dolgokat veszek. Viszont akinek a tartósság a fő szempont és nem szeret sokat lakkozni, annak ez életmentő.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...