2016. január 22., péntek

Sorozatajánló



Amíg várom a Game of Thrones és a Walking Dead folytatását, találtam néhány újabb kedvencet, ezeket szeretném megosztani veletek:


Mr. Robot - izgalmas, pörgős és tele meglepetésekkel. Egy biztonsági szakemberként dolgozó hacker srác kalandjait követhetjük végig, aki annak rendje és módja szerint maga is néha igazságosztót játszik, közben meg belekeveredik mindenféle ügyekbe, a háttérben kirajzolódik egy titkos hacker társaság is, akik a világ felforgatását tervezik. Szereplők: Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday és nagy kedvencem: Carly Chaikin

Csodálatos karakterek, Harcosok klubja atmoszféra, Darlene ( Carly Chaikin ) mintha Marla Singer unokahúga lenne....szóval jó kis cucc!





Broadchurch - egy remek nyomozós sorozat, kisvárosi gyilkosság, mindenki gyanús, és mindenkinek valahogy valami köze van a megoldáshoz, David Tennant brutálisan fura skót akcentussal, Olivia Colman pedig remek alakítással támogatja meg a dolgot :) Egészen finom és jóleső darab, ahhoz képest hogy egy szimpla kisvárosi nyomozós történet.






Az Expanse pedig egy sci-fi sorozat, méghozzá egész jónak tűnik. Az emberiség már meghódította a naprendszert de lényegében három külön részre oszlik: a Föld, a Mars és az aszteroida  övbéliek akiknek központja a Ceres. Itt egy kedvetlen és kiábrándult nyomozó egy eltűnt lány felkutatására kap megbízást, közben egy jégszállító hajón megismerjük a többi szereplőt akik vélhetően egy nagy galaktikus összeesküvésbe csöppenek bele. Jó az atmoszféra, főleg a Ceres jelenetek teljesen képregényszerűek, de az űrbéli történések is rendben vannak. Kicsit a Szárnyas fejvadász és a cyberpunk világa jut eszembe: adatbrókerek, mindenféle testbeültetések stb. Szóval nem egy steril űrhajós sorozat, hanem színes, izgalmas és kiélezett konfliktusokkal teli világ.




Tolsztoj nagy klasszikusa a Háború és béke egy 6 részes minisorozatban, remek szereplőkkel, gyönyörű kosztümökkel. A pilotban Gillian Anderson és feltűnik, valamint Stephen Rea, James Norton, Lily James. Háború, szerelem és a korabeli orosz nemesség. Még csak a pilotot láttam, de várom a folytatást, engem megfogott.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...