2016. július 4., hétfő

Collistar Talasso krémtusfürdő és Oleo Latte anti-aging testápoló tej-olaj


A májusi Pixiboxban rejtőztek ezek a kis csodák, több másik szuper termék mellett ( nagyon remek kiadás volt!! ) - és azonnal el is kezdtem őket használni.

A Collistar termékeket először kerültem, mert nem ismertem őket eléggé ahhoz hogy olyan borsos áron csak úgy megvegyek valamit tőlük. Ezért is örültem, hogy lehetőségem lesz kipróbálni nem is egy, hanem kettő Collistar kozmetikumot. Pontosan ezért tartom szuper dolognak a szépségdobozokat, mert hozzájuthatunk ilyesmikhez. A kettő közül az egyiket, ha tehetem biztosan újra fogom vásárolni. 


A Collistar Talasso krémtusfürdő shea vajat, mandulaolajat, makadámia olajat, és alga kivonatokat tartalmaz. Az illata frissítő és kellemes, érzek benne mentát és még valami egyéb zöld, hűs illatfoszlányt - sajnos ez az összetevőkben csak Parfum/Fragrance néven szerepel, pedig a leírásban illólajakat is említenek, de nem tudom pontosan melyek lehetnek azok. Mindenesetre nagyon üdítő. Nagyon sűrű és gazdag krém, szépen, lágyan habzik és puha, csodás bőrt varázsol. Tényleg élmény vele a fürdés és nagyon jól táplál, hidratál. A remek összetevőknek hála szinte nem is kellene utána testápolót használni. Száraz bőrűeknek egy áldás lehet!
Nagyon örülök hogy használhatom ezt a tusfürdőt és jó tapasztalataim vannak vele, de ezt kicsit drágának tartom eredeti áron, viszont ha valaki amúgy is szívesen használ Collistar termékeket ezt feltétlenül próbálja ki, nem fog csalódni.


Az Oleo Latte testápoló tej-olaj egy igazi különlegesség. Tejszerű az állaga, felkenve pedig olajos textúrája van. Rendkívül folyékony, tényleg mint a tej, de krémesnek érzem ahogy bekenem és nagyon hamar beszívódik. Az illata számomra elképesztően csodálatos, narancsvirág és szicíliai citrus gyümölcsök kivonata - alig várom hogy újra és újra használhassam, de közben meg próbálok vele spórolni is, hogy sokáig kitartson. Édesmandula, búzacsíra és jojoba olajat, tejsavat tartalmaz. Nagyon gyengéd a bőrhöz, szó szerint igazi kényeztetésnek érzem. Nekem nagyon bejött ez az olajos-tejes állag - főleg így a nyári időszakban. Ezt elképzelhető hogy újra fogom venni. Mindig kicsit hadilábon álltam a nagyon krémes testápolókkal, imádom őket de nem bírom kivárni amíg beszívódnak ezért sokszor hanyagolom őket. Számomra ez sokkal jobb megoldás, pillanatok alatt beissza a bőröm, táplál, puhít, az illata pedig mennyei!


Ilyen ( alig fényképezhető ) folyékony állaga van.


Közvetlenül felkenés után, még egy kis olajos-krémes fénnyel ami szintén pillanatok alatt beszívódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...