2016. november 29., kedd

Rilastil mellápoló gél




A Notino oldalán böngésztem a mellápoló készítmények között és ott találtam rá erre a számomra még ismeretlen márkára. A Rilastil Milánóból indulva kezdett terjeszkedni, most már nemcsak Európában hanem világszerte elérhetőek az általuk gyártott kozmetikumok. Mindegyik hipoallergén, nem komedogén és parabénnmentes, sőt nehézfémekre is tesztelnek, amik esetleg bőrirritációt okozhatnak ( nikkel, króm, kobalt, palládium )


A Rilastil termékek magas koncentrációban tartalmaznak növényi hatóanyagokat - ez a mellápoló gél ginzeng gyökér kivonattal támogatja a bőr rugalmasságát. Ezen kívül adtak hozzá szövetregeneráló hatása miatt ismert hegyi árnikát, panthenolt és hidratáló, feszesítő aminosavakat. Az összetevők gyengédek, így akár terhesség vagy szoptatás alatt is használható - ezt kimondottan feltünteti a gyártó a weboldalán is.



Naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal kell felvinni, amíg be nem szívódik.




Enyhén gyógynövényes illatú, sárgás színű gél -  hamar beszívódik és nem hagy nyomot. A használata után azonnal kellemesebbnek tűnik a bőr tapintásra. Hosszú távon egy nagyon jó megelőző és karbantartó kozmetikum. Nyilván csodát egyik sem tesz, nem fogja pár hét alatt szuperfeszessé varázsolni a mellünket - a csoda inkább abban rejlik ha időben elkezdjük egy ilyen ápoló készítmény használatát, megelőzve ezzel a rugalmasság elvesztését, a bőr öregedését. Ezt azért tartom kimondottan jónak mert magas koncentrációban vannak benne aktív hatóanyagok, bőrbarát, elég gyengéd ahhoz hogy terhesség alatt is használható legyen és kevés is elég belőle. Az ára elfogadható, a minősége pedig kitűnő.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...