2017. május 2., kedd

A 10 legjobb szett a 2017-es MET gáláról


A MET gálán a sztárok általában a szokásosnál is extrémebb és vadabb ruhakölteményekben jelennek meg és van amikor nagyon eltalálják és ízlésesen vagány és különleges darabokat láthatunk. De az idein valahogy jobban húzott a szívem a klasszikus és elegáns megjelenések felé, mert őszintén szólva attól hogy hátul látunk egy áttetsző lepel alatt némi pucér feneket még nem lesz egy ruha "különleges". Illetve volt pár olyan is, ami számomra már öltözékként túlment az értékelhető határon, művészeti alkotásként viszont még nem ütötte meg a mércét :) Szóval a nekem legjobban tetsző megjelenések:Cara Delevigne kozmikus Chanel nadrágkosztümje és ezüstre festett plusz Swarovski kristályokkal díszített feje például szerintem nagyon ütős és lehengerlő


Katie Holmesnak gyengéje a sötétkék estélyi, de nem baj, pompásan mutat ebben a Zac Posen darabban
Egek, Doutzen Kroes egy igazi tünemény ebben a Brock ruhában, egyszerre lezser és feltűnő és elegáns, imádom!
Miközben Bella egy Alexander Wang harisnyában vészelte át az estét, Gigi elbűvölően hozta a friss, modern, szexi és mégis hordható stílust ebben a Tommy Hilfiger estélyiben
A sminkje! Akarom azt a készüléket ami az Ötödik elemben volt és azonnal rávarázsolta az arcra a kívánt sminket - ezt abba betölteném az biztos. Pompás! Persze akarom ezt az arcot is. 
Lena Dunham kockás Elizabeth Kennedy ruhakölteménye nekem nagyon bejön, vagány és mégis klasszikus. Ja és mikor lett ilyen szépen kidolgozott karja és válla? Amindenit.
Blake Lively tud egyáltalán rosszul kinézni? Nem hiszem. Mint valami sellőkirálynő, úgy mutat ebben a gyönyörű Versace darabban. 
Egy kicsit morfondíroztam Miranda Kerr Oscar de la Renta ruháján hogy most avítt vagy unalmas-e, de nekem mégis inkább tetszik, olyan üde és bájosAz est fénypontja számomra Priyanka Chopra Ralph Lauren ballonkabát ihletésű költeménye, elképesztően vagány és dögös és mégis ízléses, nagyon tetszik!Sophie Turner egy álom ebben a Louis Vuitton estélyiben, és szerintem lenyűgöző ahogy viseli, mintha eggyé vált volna veleStella Maxwell csodásan fest ebben a gyöngyös, ízlésesen áttetsző H&M ruhábanNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...