2017. május 11., csütörtök

JOY-NAPOK - Webshopok


Nem tudom mennyire fogok most ráérni a JOY-Napokon nézelődni, így arra gondoltam, hogy a hozzám hasonlóan időszűkében szenvedőknek összegyűjtök pár webshopot ahol lesznek kedvezmények, akciók. Persze ezekhez is kell kuponfüzet, a kódok miatt, de az gondolom már megvan mindenkinek :)


A Deichmann online shopban szeretek cipőt venni, mert ha nem jó a méret, bármelyik üzletbe vissza lehet vinni. 20% jár minden teljes árú termékre, ha megadjuk a kuponkódot.



A Panarom webáruházban elképesztő illóolaj keverékeket, masszázsolajakat, krémeket vásárolhattok szintén 20% kedvezménnyel a JOY kuponfüzetben található kód segítségével.


A Librinél a könyvekre, hangoskönyvekre 20% kedvezményt adnak, infó a JOY kuponfüzetben. Sajnos más kedvezménnyel nem összevonható, úgyhogy tartok tőle hogy erre a Margaret Atwood könyvre nem vonatkozik, pedig érdekelne :)


Az Aromax webáruházban 30% kedvezmény jár és valamennyi termékre érvényes, az azért elég korrekt! Fogok is itt JOYnapozni :)



A Douglas webshopban is  20% kedvezmény van, illatra, illat szettekre valamint Isadora és Douglas saját márkás teljes árú termékekre.  Kicsit ettől tartok, mert online még kényelmesebben telepakolhatom a kosaram, jajjajj :))


A The Body Shop webshopban min. 3 termék egyidejű megvásárlása esetén adnak 20% kedvezményt a JOY magazinban található kuponkódra és az 'Új' megjelölésű termékekre nem vonatkozik. Őszintén szólva ezt elég szigorúnak érzem...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...