2017. augusztus 23., szerda

Yves Rocher - Noix De Coco - kókuszos tusfürdő és Edt


Akik régebb óta olvasnak tudják, hogy a kókusz illat a gyengém, bármi jöhet belőle, tusfürdő, tetsápoló, szappan, de nem tudtam hogy létezik 100%-os kókusz illatú eau de toilette is - amíg egy Yves Rocher üzletben rá nem bukkantam. Gondolkodás nélkül vándorolt a kosaramba, főleg mert az ára is rendkívül barátságos. Persze akkor már megvettem a tusfürdőt is.


Az Yves Rocher tusfürdői mostanában egyre inkább levesznek a lábamról, csodálatos illatokban elérhetőek és minden szezonban meg tudnak lepni valami ellenállhatatlan újdonsággal. Egyszerűen muszáj lesz minél gyakrabban csekkolnom a kínálatot :)


A tusfürdő illata tényleg érzékien, gyengéden kókuszos, nem fülledt és buja és trópusi, hanem inkább egy selymesen, krémesen igazi kókusz illat, finom és nagyon kellemes. Pont eltalálták azt a határt ami az igazi kókusz és a kókuszos édességek között van, nem túl giccses, nem túl "ragacsos" illat, hanem tényleg lágy és mégis igazán hosszan tartó. Krémes, finom habja van és bearanyozza a fürdés-zuhanyozás idejét, igazi élmény használni. Nem szárít és az illata még egy ideig megmarad a testen.


De az igazán nagy kedvencem a Noix de Coco Edt, ugyanez a diszkrét, elegánsan finom illat ami egyszerűen jókedvre derít, feldobja a reggeleimet. Szintén meglepően tartós az árához képest, tényleg érződik napközben is. Egyszerűen egy vidám és egyértelmű illat, nagyon szeretem.

Arról nem is beszélve hogy mennyire praktikus ebben a kis kiszerelésben, utazásokhoz vagy napközben a táskába bedobva tökéletes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...