2017. augusztus 9., szerda

MISSHA Pure Source fátyolmaszkok


Valóban van mostanában egy kis fátyolmaszk mániám, mert egyszerű, tiszta és hatékony megoldás, és nagyon könnyen beilleszthető a bőrápolási rutinba. Mivel egyre gyakrabban használok ilyet, akár hetente kétszer-háromszor, nem mindegy hogy milyen áron jutok hozzá. A Notino webáruházban nagyon barátságon áron lehet kapni ezeket a MISSHA Pure Source fátyolmaszkokat, méghozzá elég sokfélét. Én most egy aloe verásat, bambuszosat és zöld teásat választottam.


A MISSHA egy nagyon népszerű koreai márka ami csak természetes hatóanyagokat használ a termékeiben és szinte semmilyen vagy csak minimális tartósítószert és egyéb szintetikus anyagot. Igazán sokféle növényi kivonatot találhatunk meg a kozmetikumokban, mindezt természetes olajokkal és egyéb különleges összetevőkkel egészítik ki, például kaviárral, csiga esszenciával.

A MISSHA Pure Source fáytolmaszkok különböző bőrproblémákra kínálnak megoldást, de általánosságban is nyugtatják és regenerálják a bőrt, szinte mindegy is melyiket választjuk :) Alapvetően mindegyik hidratál és feltölt, de külön választhatunk bőrtisztító, energetizáló, ragyogásfokozó, bőrpuhító, bőrvilágosító hatásút.

A maszkok csomagolása egyszerű és a kulcs összetevő szerepel rajta. A fátyolmaszk 100% pamutból készült, tökéletesen illeszkedik az arcra és a helyén marad ha rásimítjuk. Elég szép mennyiségű anyagot tartalmaz és ne felejtsük el a zacskóból is kiüríteni a maradékot ér rákenni a nyakunkra, vagy bárhová :) Nincs rajta védőfólia így egy fokkal nehezebb kihajtogatni viszont nem kell külön bontogatni.

Bizonyos összetevők mindegyik maszkban szerepelnek, a hialuronsav só formában, a japán galagonya levél kivonat, a fitinsav és a hidrolizált kitozán. A fitinsav és a hialuronsav a hidratálásban segítenek, a kitozán nyugtat és regenerál, a japán galagonya levél kivonata pedig kiváló antioxidáns.


A zöld teás elsősorban nyugtató hatású ami már a pompás illatának is köszönhető. Fermentált zöldtea kivonatot, jojobát, fitinsavat - ami kitűnő antioxidáns és a hidratálásban is segít -, hialuronsavat, hidrolizált kitozánt, ásványi sókat és japán naspolya levél kivonatot tartalmaz. Gyönyörűen nyugtatja és felébreszti a bőrt és hatékonyan beszívódik!


A bambuszos hidratáló és revitalizáló hatású, bambusz kivonatot, fitinsavat, hidrolizált kitozánt, fermentált lactobacillust, hialuronsavat és japán naspolya levél kivonatot tartalmaz. A fermentált lactobacillus most egy elég felkapott anti-aging összetevő, illetve a probiotikumok általában. A bambusz nagy kovasav tartalma miatt kitűnő bőrregeneráló hatású. A kitozán pedig tengeri állatok páncéljából származik elvileg zsírmegkötő, ezt csak valószínűsítem hogy segít hidratálni talán a bőrt vagy nedvességet juttatni a mélyebb rétegekbe. Ez a maszk is nagyon szép bőrtónust eredményezett és tökéletesen hidratált, de ezt az egyet kissé ragacsosabbnak éreztem, nehezebben szívódott be a fennmaradó esszencia.


A kedvencem az aloe verás hidratáló és bőrpuhító arcmaszk, ennek volt a legjobb hatása a bőrömre. Az aloe vera már önmagában is egy gyógyír, de van benne még jojoba, hialuronsav, japán naspolya levél kivonat. Puha, kipihent, feltöltött és kisimult lett utána az arcom és ez igazán jólesően és gyorsan be is szívódott. Ezt tényleg szinte minden bőrtípusra ajánlom, nagyon kellemes és hatékony!

2 megjegyzés:

  1. Valami kodszamot kernek a fatyolmaszkhoz a megrendeles miatt. Koszonom

    VálaszTörlés
  2. Mindegyiknek másik kódja van az oldalon, a termékazonosítóra gondolsz? Az Aloe verás kódja ez: MSA1772, a zöld teásé ez:MSA1774 a bambusz pedig ez:MSA1779

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...