2017. október 12., csütörtök

Hamarosan! - Születésnapi L'Occitane Pixibox





Hihetetlen hogy már az 5. születésnapja közeleg a Pixiboxnak, mennyi szépséges dobozzal kényeztettek már azóta minket! Igazán különleges lesz az ünnepi kiadás is! A Pixi rajongók biztosan emlékeznek rá, hogy már korábban is volt egy L'Occitane doboz. Az az együttműködés egyébként nemzetközi szinten elsőként a Pixiboxszal valósult meg, tehát a világ összes szépségdoboza közül őket választották. Mivel eléggé sikeres lett ezért az 5. születésnap apropóján felmerült, hogy ismét valami hasonlóval lepjenek meg bennünket. A L'Occitane tevékenyen részt vett a kialakításban és remekül zajlott a közös munka.


A design ismét nagyon elegáns és nőies lett, Sápi Beáta illusztrátor munkája, szerintem sokan meg fogják majd tartani ezt a gyönyörű dobozkát.



A doboz ára házhoz szállítással együtt 5.990 Ft lesz és az előzőhöz hasonlóan travel size termékek és luxus minták lesznek benne. Ha nem szeretnétek lemaradni róla, regisztráljatok az alábbi képre kattintva a Pixibox oldalán, hogy értesüljetek a rendelési időszak kezdetéről. Jövő héttől érkeznek majd a hírek a részletekkel. Most még csak annyit lehet tudni, hogy a dobozt a Terre de Lumiere parfüm hangulata fogja áthatni kívül és belül egyaránt :)








Persze ezen kívül érdemes a Pixibox Facebook oldalát is követni, mert például L'Occitane Terre de Lumiere parfümért lehet játszani!




Ha valaki esetleg minden elővigyázatosság ellenére lemarad erről a dobozról, akkor később a L'Occitane oldalán elérhető lesz majd egy kisebb doboz ugyanezzel a designnal kevesebb termékkel, viszont az ára is kevesebb lesz. Szóval azzal lehet majd vigasztalódni, vagy akár pluszban megszerezni :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...