2017. október 3., kedd

Pyunkang Yul Essence Toner



Nemrég egy népszerű Youtuber miatt - Gothamista - teljesen rákattantam a koreai kozmetikumokra. Nagyon alaposan és részletesen beszél a termékekről és hozzá van egy olyan kellemes kisugárzása ami miatt úgy kábé mindent megvennék amiről beszél...:) A Pyunkang Yul termékcsaládot is nála láttam először és a Jolse oldalán akcióban volt, így elsőként az Essence Tonert szereztem be. ( még most is akciós...spoiler: megéri az árát! :)







Először is a csomagolás egyszerűen lenyűgöző. Már ez a kék szövet tapintású kartondoboz is szép, de benne a kék antik gyógyszeres üveget imitáló műanyag flakon! Komolyan gyönyörűség, istenien mutat a piperepolcon. Valahol igazán szimpatikus amikor már a csomagolásra ilyen nagy gondot fordítanak, ettől már az elején kezd éledezni a bizalmam a termék iránt.




Valószínűleg ezt még nem tudtátok rólam, de alapvetően nagyon érdekel a kínai gyógyászat és azok a gyógynövények amiket használnak. Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy ez a toner 91,3%-ban kínai csüdfűgyökér kivonatot tartalmaz ami csodálatos élettani hatással bír. Talán astralagus néven ismerősebb, így már biztosan találkoztatok vele táplálékkiegészítőkben. Flavonidok, poliszacharidok, aminosavak és nyomelemek vannak benne - gyulladáscsökkentő, antioxidáns, serkenti a kollagén termelődést és akár még ekcémára is jó.




Ez az Essence Toner a többlépéses bőrápolásban az arctisztítás után következik, az állaga enyhén sűrűbb mint egy vizesebb toniknak, de csodálatosan eloszlatható. Az útmutató szerint vattapamacsra téve kellene használni de én csak teszek a tenyeremre és úgy viszem fel. Követve a könnyedebb folyadékoktól a sűrűbbek felé haladást tökéletesen beleillik az arcápolási rutinomba úgy is, hogy néha egyéb tonik után használom. Illatát nem érzem különösebben, talán enyhén gyógynövényes, de fel se tűnik. Az összetevő listája zseniálisan és megnyugtatóan rövid: Astralagus kivonat, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, PEG18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Carbomer, Arginine, Hydroxyethylcellulose. Igazából a PEG18 az ami egy szilikonféle, az egyetlen ami kicsit árnyalja a képet, de ez sem magas kockázatú irritáló anyag. Ha ez kellett ahhoz hogy Astralagus kivonatban fürösszem az arcom, nekem oké...Semmilyen irritációt nem tapasztaltam.

Amit tapasztaltam, már rögtön az első felvitel után az egy azonnali komfortérzet az arcomnak, és hosszan tartó hidratáltság. Nyugtat, simít és feltölti a bőrt. Észrevehető az üdeség, frissesség és bízom benne hogy ez a hatékony antioxidáns és gyulladáscsökkentő hosszú távon is rendben tartja majd a bőrömet. Szerintem valamilyen szabad gyökök ellen harcoló kencét mindenkinek használnia kellene, rengeteg jó termék van a piacon és azok közül ez az egyik amit jó szívvel ajánlanék. Ha valaki csak 3 lépésben ápol: tisztítás, tonizálás, hidratálás - akkor is nagy segítség ha megtámogatja egy ilyen kozmetikummal a bőrét. A több lépésből álló bőrápolási rutinban pedig nagyon szépen megállja a helyét és jó eredményeket lehet vele elérni. Gyorsan beszívódik, tökéletesen felkészíti a bőrt a többi termékre. Nem képez ragacsos filmréteget. Hidegebb napokra pedig pláne szuper, mert az astralagus kivonat enyhén javítja a vérkeringést  a bőrben. 

Valószínűleg sokáig elég lesz, az adagolása könnyű és takarékosan lehet bánni vele. Nekem pár csepp elég az arcomra reggel és este. 

Sok hasonló terméket próbáltam már, de ez a nehezen kimondható Pyunkang Yul Essence Toner tényleg kiemelkedően jó és hatékony, érdemes tenni vele egy próbát, pláne amíg akciós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...