2019. március 11., hétfő

Neogence Greenery fátyolmaszkok



A Szépségcenter jóvoltából alkalmam nyílt kipróbálni az új Neogence fátyolmaszkokat, amik a természet erejével segítik a bőrünket megújulni. Az első fátyolmaszkom is egy Neogence volt, így nekem ez a márka azóta is közel áll a szívemhez. Ez egy tajvani cég, ami rövid idő alatt az egyik legismertebb lett Ázsiában, a tiszta hatóanyagoknak és egyedi technológiáknak köszönhetően. Két Ph.D. hallgató készítette az első hialuronsavas eszenciát, akkor még saját használatra, majd 2005-ben megalapították a céget ami rövid időn belül több díjnyertes termékkel is büszkélkedhetett. Ma már abszolút megérdemelt helyen van a szépségpiacon, a magas minőségű és kiemelkedően hatékony kozmetikumoknak köszönhetően.



A Neogence N3 fátyolmaszkok szövete vastagabb, nagyobb nyomást gyakorol a bőrre, így jobban beszívódhatnak a hatóanyagok. Mindegyik nagyon gazdagon át van itatva eszenciával, így nemcsak az arcunkra jut belőle, de a maradékot bemasszírozhatjuk a nyakunkba, dekoltázsunkba, kár lenne veszni hagyni!


 Három változatban kapható: 

Neogence Revitalizáló Fátyolmaszk Verbénával
Neogence Bőrmegújító Fátyolmaszk Ázsiai Gázlóval
Neogence Pórustisztító Fátyolmaszk Teafa kivonattal


Imádom, hogy végre találtam egy verbénás fátyolmaszkot, tudom, hogy fura, de imádom a verbénát :) Frissítő, sebgyógyító és bőrnyugtató hatású, ráadásul finom az illata is. Ez a maszk Arbutint is tartalmaz ami remek folthalványító, revitalizáló. Hatékonyan hidratál (mint minden Neogence fátyomaszk), szebb bőrképet eredményez, rugalmassá teszi és táplálja a bőrt. Van benne még Niacinamide, Allantoin és kamilla kivonat is, így minden adott ahhoz, hogy felfrissítse és megnyugtassa az arcbőrt. Nagyon jól illeszkedik a bőrhöz, kellemes a használata. Tényleg szebb és üdébb lesz utána az arc, egységesíti a bőrképet, csökkenti a pirosságot, kisimít. Számomra egy hajtós nap végén ez egy igazi kényeztetés!


A Neogence Pórustisztító Fátyolmaszk Teafa kivonattal kombinált és tág pórusú bőrnek lehet igazi megváltás, a teafa tényleg az egyik legjobb gyulladáscsökkentő, pórusösszehúzó hatóanyag. Én akkor tettem fel ezt amikor egy idegesítően nagy, hormonális jellegű pattanás jelent meg az arcomon, és másnap reggelre sokkal kevésbé látszódott. Szóval kimondottan ajánlom pattanásos, problémás bőrre. Mélytengeri kollagén is van benne, varázsmogyoró kivonat, ami szintén a problémás bőr egyik legjobb segítője és hialuronsav a hosszantartó hidratálás miatt. Nagyon jól frissít, szabályozza a faggyútermelést és csökkenti a gyulladást, irritációt.


A másik nagy kedvenc hatóanyagom a Centella Asiatica, azaz ázsiai gázló, nagyon jó hidratáló, feszesítő, bőrnyugtató, serkenti a kollagén termelődést. Hatásra is ez tetszett a legjobban, nagyon tiszta és egységes volt a bőrképem utána, teljesen kisimultam tőle. Ez a maszk fehér eperfa kivonatot is tartalmaz, ami szintén folthalványító, valamint B5 vitamint, ami erősíti a bőr ellenállóképességét.

Mindhárom maszkot megvásárolhatjátok a SZÉPSÉGCENTER webáruházban, 8 vagy 1 db-os kiszerelésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...