2019. október 31., csütörtök

Külföldi beauty adventi naptárak - 2019


A legtöbb helyről már rendelhető az idei adventi naptár, szóval gondoltam nem árt feltérképezni, milyen szépséges meglepetésekkel teli dobozok közül lehet válogatni. Először a külföldiekkel kezdeném, már csak úgy álmodozásból is, meg ezeket szokták a leghamarabb elkapkodni, de nemsokára a hazai lehetőségeket is bemutatom:

A Lookfantastic webáruház adventi naptára gyönyörű mint mindig és tele van olyan olyan csodálatos dolgokkal mint például Omorovicza arcpermet, Elemis Pro-Collagen krém, és van benne még sok-sok szuperség, amit majd csak a bontogatás során lehet megtalálni. A doboz értéke több mint 420 Font és 89 EUR az ára, ami nem kevés ugyan, de ezért tényleg dugig van minőségi termékekkel!






 A Feelunique webáruházból 12 és 24 napos adventi kalendáriumot is lehet rendelni, a kisebb 45 Font, a nagyobb pedig 79 Font. Természetesen nekem a nagyobbik tetszik így első ránézésre :) 




Az Asos webáruház adventi naptárjában minden van ami arc-, test- és hajápoláshoz szükséges, plusz sminkeléshez, szóval elég jól összeválogatták. 70 Fontba kerül




A Lumene adventi naptára 105 euro a Lookfantastic webáruházban, viszont ismerve a Lumene márka termékeit, szerintem ez nagyon megéri! Micellás víz, szemápoló, fényvédős arckrém, maszkok, szérumok, kézkrém, ajakbalzsam, szempillaspirál, CC krém....egy beauty rajongó egy évre elegendő kipróbálnivalót talál benne!



A Cultbeauty adventi naptárat 2 órán belül elkapkodták sajnos, a SpaceNK naptár még van készleten, de sajnos nem szállítják hozzánk, esetleg Angliában élő ismerőshöz lehet megrendelni:


Ez aztán nem aprópénz, 195 Font, viszont cserébe jó kis luxus dolgokkal van megpakolva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...