2019. október 30., szerda

Omorovicza Kiegyensúlyozó Hidratáló Krém




Sokáig csak vágyakozva nézegettem az Omorovicza termékeket, míg végül egy Lookfantastic Beauty Boxban lapult egy 30 ml-es kiszerelés a Kiegyensúlyozó Hidratáló Krémből, ami az egyik lehető legjobb dolog volt amit csak kipróbálhattam, hiszen pont az én bőrtípusomnak való. Akinek hozzám hasonlóan kombinált vagy zsíros bőre van, az tudja hogy mennyire kellemetlen ez, nekünk is ugyanúgy kell hidratálnunk, de közben ügyelnünk kell arra hogy az arcunk lehetőleg ne kezdjen már a nap közepén fényleni. Ezért aztán minden jöhet ami azt ígéri, hogy segít rajtam...:)




Az Omorovicza termékekkel kapcsolatban mindig büszkeséget éreztem, amikor megláttam valami menő külföldi webáruházban vagy egy cikkben, ott virít rajta a magyar felirat, de egy ideig nem jutott eszembe utánanézni. Az egyik alapító, Stephen de Heinrich de Omorovicza ugyan nem Magyarországon nőtt fel, de a családja építtette újjá a Rácz fürdőt, így volt némi köze a hazai csodálatos termálvizekhez. Világszerte sok cég van ami az adott ország gyógyforrásait használja fel kozmetikumok készítéséhez, és hazánkban az Omorovicza lett az ami gyorsan nemzetközi ismertséget szerzett, ma már kimondottan sikk használni a termékeiket, a legnagyobb luxusmárkák mellett. Stephen a feleségével Margarettel együtt alapította a márkát, a kozmetikumok fejlesztését pedig laboratóriumi munka előzte meg, amiből a szabadalmaztatott Hydro Mineral Transference technológia született.



Az Omorovicza Kiegyensúlyozó Hidratáló Krém egy könnyed textúrájú hidratáló krém zsíros és kevert bőrtípusra. Szabályozza a bőr faggyútermelését, összehúzza a pórusokat, emellett öregedésgátló hatással is bír. Ananász kivonattal finoman hámlaszt, rozmaring kivonattal segít megakadályozni a fénylő arcbőrt. A benne lévő almapektin segít hidratálni és a bőr rugalmasságát megtartani. A szabadalmaztatott gyógyvizet felhasználó technológia pedig segíti a készítményben lévő ásványi anyagok felszívódását.

A fentieken kívül még tartalmaz szkvalént és sárgabarack és szilva magolajat, fermentált kivonatokat, élesztőt, mangó és acerola és mombin-szilva gyümölcspép kivonatot. Tényleg gondosan kiválogatott összetevőkből készül ez a krém.



Számomra egyedül az illata zavaró, amit ráadásul mesterséges illatanyaggal érnek el, tehát ha már muszáj hozzáadni, akkor lehetne jobb is. Nagyon erősen, régimódian gyógynövényes, de számomra még az elviselhetőség határán van.

Egyébként praktikusan lehet adagolni, nagyon szeretem amikor nem kell belenyúlni a krémbe, így nem szennyeződik a használat során.

Valóban gyorsan beszívódik és nagyon jót tesz az arcbőrrel. Azonnal hidratál, puhít, de tényleg semmi csillogást nem hagy maga után. Igazi vitaminbomba a bőrnek, tele antioxidánsokkal, jótékony, anti-aging olajokkal. Kényeztető, kellemes és megfelelően szabályozza a faggyútermelést a nap folyamán. Szépen lehet fölé sminkelni is.

Igazából egy tízpontos termék lenne, ha az illata kevésbé lenne zavaró és egy kicsit kedvezőbb lenne az ára. Nagyon jó, igazán jó, de nem annyira amennyibe egy teljes kiszerelés kerül, de ha valaki megengedheti magának akkor ajánlom. Szerencsére kedvezményesen is hozzá lehet jutni, ahogy az alábbiakban kifejtem.




Az Omorovicza termékeket a hivatalos oldalon lehet a legnagyobb választékban megvásárolni és itt több kellemes meglepetésben lehet részünk. Egyrészt, a hírlevélre való feliratkozással 15% engedményhez lehet jutni amit felhasználhatunk az első vásárlásra, másrészt Mix&Match utazószetteket lehet vásárolni, 3 db tetszőlegesen összeválogatott utazó méretű termékkel, így az eredeti árnál olcsóbban, kisebb kiszerelésben is ki lehet próbálni mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...