2020. április 18., szombat

Ruhatár a karantén alatt - kényelmes otthoni darabok


Én már komolyan kezdek rosszul lenni az eddigi otthoni ruhatáramtól, de nyilván nem fogok kisestélyiben és pláne nem szűk farmerben és blúzban flangálni a lakásban egész nap, szóval kicsit körülnéztem online milyen viszonylag csinos de azért kényelmes ruhákat tudnék beszerezni. Persze nem akarok senkit vásárlásra buzdítani, én is valószínűleg csak egy jó szabású, pihepuha nadrágot fogok venni maximum, inkább egy kis online kirakatnézegetésre hívlak benneteket. Ugyanakkor felhívnám arra is a figyelmet, hogy ilyenkor van időnk átnézni alaposan a gardróbunkat és abban is találhatunk fantáziadús darabokat, amikkel feldobhatjuk az otthoni szettet. Vagy akár lenyúlhatunk egy fehér férfiinget is, amit feltűrt ujjal és egy sorttal viselhetünk. Szóval, egy kis inspiráció:


Oké, hogy melegítőnadrág, de most már tényleg egészen csinos darabokat lehet venni:

A H&M-ben ez a finomkötött jogger még néhány méretben és színben elérhető, ráadásul most akciósan 3.990 FtEnnek a kötött nadrágnak meg tényleg nagyon jó szabása van. Reserved, 5.995 Ft


Ehhez meg nagyon jól illik egy fehér, bordás trikó vagy egy sima pamutpóló és máris van egy csinos de végtelenül kényelmes szettünk:


Bordás trikó, H&M 1.995 Ft
Vihetünk egy kis plusz cukiságot is a napunkba, ha a Zara Disney kollekciójából választunk valamit. Póló, 5.995 Ft


A Zarában szimpla V nyakú pólók jó áron vannak, több színben. 1.595 FtMost, hogy jön a jó idő, nyugodtan viselhetünk otthon egy pólóruhát, ezeket a H&M-ben hiperolcsón be lehet szerezni:
Ez a pamut pólóruha például 3.995 Ft, többféle színben kaphatóLenkeverék a természetesebb stílus szerelmeseinek:
6.995 Ft


Ezek a húzott derekú dzsörzéruhák is elég kényelmesek. H&M, 3.995 FtAztán persze a rugalmas derekú nadrágokból is vannak nagyon extrák, ha valaki izgalmasabbra vágyik:


Ez a mintás szatén jogger a Zara kínálatából 8.995 Ft


Ez a háremnadrág szinte észrevehetetlenül szellős, szintén Zara, 7.995 FtPizsama stílusú nadrágokból sincs hiány a Zarában, 9.995 FtAztán persze, ne feledkezzünk meg azokról sem, akik szeretnének őrjítően jól kinézni a kényszerű otthonlét alatt is, viszont ezeket a darabokat online meetingekhez a nyugalom megzavarása miatt kevésbé ajánlom:Horgolt csipkebody H&M, 5.995 FtSzűk sort, Zara, 4.595 Ft


A sorthoz való top, 4.595 Ft


Ha valaki pedig egyszerűen csak otthonos, de mégis nőies és derűre hangoló ruhákat hordana szívesen:
Kényelmes, szellős darab. H&M, 8.995 Ft


H&M, 6.995 Ft
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...