2020. június 24., szerda

2 szuper Neogence maszk a mindennapokra



Nehéz kedvenceket választani a tajvani Neogence márka fátyolmaszkjai közül, mert nagyon sok van amit szeretek. Egyszerűen még egyikben sem csalódtam, mind kitűnő minőségű, a bőrömmel jót tesznek, soha, semmilyen irritációt nem tapasztaltam, tele vannak jóféle hatóanyagokkal. Mégis, ha választanom kellene kettőt amit nagyon tudnék ajánlani, akkor az egyik a Neogence N3+ Tápláló hialuronsavas fátyolmaszk lenne, a másik pedig a Neogence Anti-Aging C-vitaminos fátyolmaszk. Leginkább azért ez a kettő, mert szerintem extra hidratálás és a C-vitaminra szinte mindegyik bőrtípusnak jót tesz, ráadásul minden korosztály csak profitálhat belőle.




A Neogence N3+ Tápláló Fátyolmaszk hialuronsav komplexszel mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, regenerál és feltölt. Háromféle különböző hialuronsavat tartalmaz: 

Sodium Hyaluronate - a hialuronsav só formája, leginkább ezt használják a hialuronsavas készítményekben
Hyaluronic Filling Spheres - hialuron gömböcskék, amik a bőrbe jutva telítődnek nedvességgel és feltöltik a bőrt
Hydrolyzed Hyaluronic Acid - hialuronsav hidrolizátum, a bőrben is megtalálható hidratáló elem

Ezenkívül ceramidokkal járul hozzá a bőr védőrétegének erősítéséhez és néhány peptidet is tartalmaz, ami segít a rugalmasség fenntartásában.

Illatanyagot viszont tartalmaz, de az én bőröm erre nem érzékeny és számomra nem zavaró, nem erős egyáltalán. 




Ha vízhiányos, fáradt és nyúzott a bőröd, ez csodát fog tenni vele, az a hidratálás amit nyújt, gyönyörűen feltölt és felüdít. Rengeteg anyag van benne, még a hatóidő elteltével sem lesz teljesen száraz a maszk, és a tasakban is marad bőven amit el lehet használni nyakra, dekoltázsra, kézre akár. Tényleg érdemes kipróbálni, szinte újjászületik az arcunk tőle!



A Neogence Anti-Aging Fátyolmaszk C-vitaminnal remek antioxidáns tartalommal bír és serkenti a kollagén termelődést, valamint halványíthatja a pigmentfoltokat. 

A C-vitamint 3-O-etil aszkorbinsav formában tartalmazza, ami egy új generációs C-vitamin származék, ami hatékony öregedésgátló és folthalványító hatással bír, stabil formula.

Emellett Arbutin is van benne, ami egy növényi eredetű revitalizáló és folthalványító összetevő.

Egyéb növényi antioxidáns kivonatok mint fekete áfonya, narancs és citrom is megtalálhatóak az összetevők között. 

Mesterséges illatanyag nincs benne, ez jó pont!

Ezt akkor érdemes bevetni, ha fakó és élettelen az arcbőrünk, mert tényleg ragyogó és kisimult lesz tőle, egységesebb bőrképpel. Szintén tocsog az esszenciában, úgyhogy bőven jut belőle még pluszban is. Nagyon jól illeszkedik a bőrre és a hatása tényleg csodás. A pigmentfoltok halványításához rendszeres használat kell, több másik termékkel együtt, de már egyszeri alkalommal is egységesebb és ragyogóbb bőrképet eredményez.

A Neogence maszkokat a SzépségCenter webáruházból szerzem be, ahol most ráadásul heteken keresztül különböző kedvezmények lesznek,  minden héten valami más!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...