2020. június 17., szerda

CeraVe hidratáló krém fényvédővel




A CeraVe termékekkel pár éve ismerkedtem meg, legelőször egy remek arclemosóval amiről már sok jót hallottam. Mikor megláttam ezt a fényvédős arckrémet, tudtam hogy érdemes kipróbálni. 

A Cerave cég 2006-ban három alapvető hidratáló termékkel indult, ma már több mint 70 bőrgyógyászok által kifejlesztett terméket kínál. Minden kozmetikum 3 alapvető ceramidot tartalmaz: ceramid 1, 3 és 6-II. A ceramidok olyan lipidek amik segítenek támogatni a bőr védőrétegét és megtartani a nedvességet. Bőrünk természetesen is termel ceramidokat, de a védőréteget érő hatások miatt ezek mennyisége csökkenhet, ezért célszerű ezeket pótolni. A ceramidok igazolt anti-aging összetevők, csak nem kapnak annyi reflektorfényt mint más hatóanyagok, szerencsére a CeraVe márka felismerte a bennük rejlő lehetőségeket.




A CeraVe Moisturizers hidratáló arckrém a ceramidokon kívül niacinamidot és hialuronsavat is tartalmaz, valamint széles spektrumú, UVA/UVB fényvédőt 25-ös faktorszámmal. Kémiai fényvédőket tartalmaz, nem hagy fehér réteget az arcon. Illatanyagmentes, nem-komedogén.

A Multivesicular Emulsion technológiának köszönhetően a hidratáló összetevőket 24 óra leforgása alatt, rétegenként bocsájtja ki, így egész nap feltöltött és puha lehet az arcbőrünk.




Azért esett erre a krémre a választásom, a márkában való bizalmam mellett, mert egy igazi kis mindenes, hidratáló, nyugtató és a bőr védőrétegét segítő összetevőkkel, plusz fényvédővel. Ha nagyon rohannék (persze tényleg, ehhez nagyon kellene rohannom) akkor akár önmagában is elég lenne.

Imádom a csomagolást, tubusos hidratáló! Higiénikus és gyors, nagyon jó. A krém valóban remekül hidratál, de elsősorban tényleg száraz vagy normál bőrre való, nálam pár óra alatt önmagában átfényesedik. Viszont jól lehet sminkelni fölé és mattító alapozóval ez nem okoz gondot. De a bőrt tényleg jól karban tartja, puha és selymes, feltöltött, üde. 

Szerintem ár/érték arányban egy remek hidratáló krém, normális összetevőkkel, hasznos hatóanyagokkal és fényvédővel, ez tényleg ritkaság! 




A legjobb termékek sokszor a legnehezebben megtalálhatóak mert elbújnak szerényen a kínálatban, de ennek a CeraVe hidratálónak tényleg érdemes adni egy esélyt. Egyszerű, hatékony, nem drága, jó kis összetevő listával. 




Hidratálóként használva kevés kell belőle és akkor jól beszívódik, viszont ha nem teszel fölé más fényvédőt, akkor annyit kell tenned belőle ami ténylegesen védelmet is nyújt, erre érdemes figyelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...