2021. február 9., kedd

Ajándékötletek Valentin napra

 



Bevallom, sokáig ellenálltam a Valentin napnak, mert kicsit erőltetettnek éreztem, meg sokszor annyira túlzásba esnek az üzletek a dekorációval, giccsel, hogy az már nekem sok volt. De, ha az ünnep lényegét tekintem akkor abszolút támogatom, hiszen miért ne ünnepelhetnénk a szerelmet? Ez csodálatos dolog, hogy van egy nap, ami a szerelmeseké, és miért ne eshetnénk túlzásba virágokkal, bonbonokkal, pezsgőkkel, ajándékokkal? Szóval megérdemeljük, hogy legyen egy nap amikor édes apróságokkal vagy nagy gesztusokkal, meglepetésekkel halmozzuk el egymást a párunkkal. Ráadásul ebben még az is szuper, hogy ilyenkor nem jut eszébe senkinek porszívót vagy nyakkendőt venni a másiknak, hanem tényleg csak kényeztető ajándékok jöhetnek szóba.

Most elsősorban olyan válogatást készítettem amiknek én nőként nagyon örülnék és leginkább illatszer-kozmetikum témában. Valentin napi ajándékok kategóriában a parfüm kézenfekvő és elegáns megoldás, de egy nívósabb kozmetikum vagy szexi testolaj sem okoz csalódást a megajándékozottnak. A parfümök között is vannak kimondottan romantikus illatok, amik tökéletesen passzolnak a szerelem ünnepéhez, mutatok néhányat:






A Chloé Love Story Eau de Parfum már a nevében is hordozza a szükséges romantikát. Friss, virágos illat, bergamottal, citrommal, grépfrúttal, nerolival, amit kiegészít a rózsa, narancsvirág és jázmin, cédrus és kasmírfa alapon. Tartós, fiatalos és könnyed. 











A Chloé Love Story ajándékszett pedig még nagyobb meglepetés, mert a parfüm mellett egy testápoló tejet is tartalmaz.






Ez a Narciso Rodriguez Narciso Rouge ajándékszett is olyasmi amivel igazán örömet lehet okozni valakinek, már a csomagolása is csábító. Érzéki és nőies illat, bolgár rózsával, írisszel, pézsmával, cédrussal, tonkababbal és vetiverrel. Ebben a szettben a parfüm mellett még tusfürdő és testápoló is van.









Szintén csodás, romantikus dobozban van ez a Chloé Chloé ajándékszett is. Egy 50 ml-es parfümöt és egy 10 ml-es miniparfümöt tartalmaz, amit a táskában magunkkal tudunk hordani. A fej jegyek licsi, bazsarózsa és frézia, a szív rózsa, gyöngyvirág és magnólia, az alap pedig cédrusfa és ámbra.








Szintén csodálatos ajándék lehet a híres Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj Florale verziója, ami könnyed virágillattal ajándékoz meg a kényeztető olajok mellett.








A Nuxe Creme Prodigieuse szettben pedig egy remek nappali arckrém és a szárazolaj mini verziója kapott helyet.








Sminkterméket inkább akkor érdemes választani, ha biztosak vagyunk benne hogy a megajándékozott általában szokott ilyesmit használni és ezek közül is talán a legcsábítóbb egy szép rúzs tud lenni. A Lancome L'Absolu Rouge Valentine Edition limitált kiadású krémes rúzs, két árnyalatban.







Egy Chanel rúzzsal sem nagyon lehet melléfogni, a Rouge Allure Velvet pedig sokféle gyönyörű színben kapható. Én azt hiszem a Rouge Feu árnyalatba szeretnék azonnal bele :)




A gyönyörűségeket a Notino webáruházból válogattam, ahol plusz szolgáltatásokkal is fel lehet turbózni a meglepetést, hiszen lehet díszcsomagolást kérni, de akár gravíroztatni is egy parfümre, ami valljuk be, elég romantikus!!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...