2021. február 25., csütörtök

Lookfantastic Beauty Box - 2021. február

 



A februári Lookfantastic Beauty Box ismét kicsit késve érkezett, de erről értesítettek is, szóval nem lepődtem meg. Viszont megint futárszolgálat hozta, szóval talán elfelejthetem a postán sorbanállást hogy átvegyem a "küldöldi" és "amorf" csomagomat? Hát, csodás lenne!


A doboz már igazán tavaszias hangulatú és a szlogen a következő: 

You are loved. You are worthy. You are magical.




A februári Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Illamasqua Beyond Veil primer 6 ml utazó méret

Mádara SOS Hydra Recharge -arckrém 20 ml utazó méret

Balance Me AHA Glow Mask - arcmaszk 10 ml utazó méret

Eyeko Galactic Lid Gloss, Zodiac - szemhéjfény 4 ml utazó méret

Magnitone Wipeout újrahasználható sminkeltávolító korongok 2 db

Bubble T Strawberry Macaron Hand and Body Cream - kéz és testápoló 50 ml teljes méret




A Beyond Veil primer az Illamasqua két ikonikus termékének ötvözésével készült - Hydra Veil és Beyond Powder, így egy hidratáló de ragyogó hatást biztosító primert kapunk. C vitamin, hialuronsav és növényi kivonatok vannak benne, könnyű állagú és gyorsan beszívódik.




A Mádara SOS Hydra Recharge egy intenzív hidratáló krém antioxidánsokkal és hialuronsavval. Száraz, dehidratált bőrre a legjobb, de minden bőrtípusra alkalmas.




Az Eyeko Galactic Lid Gloss az egyik nagy meglepetés volt számomra a februári szépségdobozban, mindig is szerettem volna valami ilyesmit. Ez egy szemhéjra kenhető csillámló gél ami tartós és izgalmas sminket eredményez, pillanatok alatt. A Zodiac árnyalat egy meleg, bronz szín, ami szerintem nagyon jól használható.


A Bubble T Strawberry Macaron kéz és testápoló szintén nagy öröm volt számomra, egyrészt mert egy kézkrém mindig jól jön, másrészt teljes méret. Az illata nagyon kellemes, az állaga meg egyenesen remek, könnyű és gyorsan beszívódik. 


Mostanában gyakori vendég a Balance Me márka a Lookfantastic dobozokban, de nem bánom, mert elég jó termékeik vannak. Ez egy AHA savas maszk ami segít megszabadulni a fakó bőrtől. 



A Magnitone újrahasználható sminklemosó szivacskái pedig finom puhák és jópofa mintával kerültek forgalomba. Ehhez csak vizet kell adni és úgy eltávolítja a sminket, a dupla tisztítás első lépéseként. 


Tulajdonképpen mindent szeretek ebből a dobozból, egyszerűen mindent! Az Illamasqua az egyik kedvencem, nagyon izgalmas ez a primer, bár meg kell jegyeznem hogy egy hasonló, csillámos primer már volt a decemberi dobozban is. Az Eyeko pedig egyre jobban belopja magát a szívembe, már a szempillaspirálja és szemöldökformázója is újravevős kategória nálam és nagyon örülök, hogy ezt a szemhéjfényt is kipróbálhatom! A kézkrém szuper, a Mádara arckrém is nagyon jól jön, a Balance Me maszk is tökéletes választás. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...