2013. április 30., kedd

MÁJUS 1. - PIKNIK!




Piknikezni mindenki tud. Kell hozzá egy kosár ( vagy hátizsák ), egy kellemes hely a zöldben, pléd, némi élelem, ha kerékpárral, busszal vagy gyalog mentek akkor egy üveg bor vagy pezsgő és bármi egyéb ami a hangulatot kellemesebbé varázsolja. Kártya, backgammon tábla, párnák, könyvek, újságok, zene. Lehet kettesben vagy barátokkal, családdal. Én hardcore piknikező vagyok, eszegettem lazacos szendvicset és rosét ittam hozzá egy szikla tetején, erdőn, mezőn, vízparton, kukoricatábla mellett - ahol csak jólesik. Sőt, ha az időjárás nem kegyes hozzánk akkor benti pikniket is lehet tartani, ledobni egy plédet s néhány párnát a földre, leheveredni és eszegetni-iszogatni, egész más atmoszféra lesz mint az ebédlőasztalnál :)

Tipp: Vegyetek friss epret, minipezsgőt!








Képek forrása: Pinterest





2 megjegyzés:

  1. nekünk is ez a tervünk holnapra, a legnagyobb fejtörést a szép zöld terület okozza.. :P már bevásároltam (sütöttem), van többek között eper és banános-étcsokis muffin :)) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a muffin remekül hangzik...:) Én is most készítem holnapra a póréhagymás quiche-t, az az egyik kedvenc piknikrevalóm. Hát igen, a szép zöld területet is nehéz megtalálni, egyszer egy szuper eldugott mesés vízparti kis zugot találtunk, aztán egy kis idő után megállt ott egy autó és egy full felszerelt horgász jött a kisfiával és tényleg kedvesen megkérdezte, hogy kb. mikor megyünk tovább mert ez a kedvenc horgászhelye :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...