2013. november 25., hétfő

Fusionbeauty Lipfusion XL Advanced Lip Plumping Therapy teszt


Ezt a kis dupla szájfényt még a Strawberrynetről rendeltem valami vad akcióban. Nappali és éjszakai ápolásra való, puhább, teltebb, hidratáltabb ajkakat ígér. A termékleírás elég viccesen és fellengzősen hangzik, azt inkább hagyom, elég annyi hogy tűmentes szuperformuláról meg doktorok által javasolt technikáról van szó, meg kollagén és hialuronsav feltöltő gömböcskékről....
A FusionBeauty termékei közül ez a két legnépszerűbb ajakfeltöltő szájfényük együtt.


Ez a világos szájfény való nappalra. Ennek a hatását mutatom meg a lenti képeken. Sokáig hordtam a táskámban, annak köszönhető az összevissza karc.


Ez pedig éjszakai ápolásra való, elvileg akkor gondoskodik az ajkak teltebbé varázsolásáról, próbáltam napokon át, csodát nem tesz, de tény, hogy reggelente hidratált és puha ajkakkal ébredek. Emiatt némileg az összhatás is egy kicsit kellemesebb, de azért nem mondanám, hogy amíg alszom felpumpálja a számat :)
Felvitel után egy picit csikis érzés, de nem annyira hogy leégetné a szám.

Előtte-utána képek a nappali színtelen ajakfeltöltő szájfényről:


Abszolút natúr, se szájfény, se ajakápoló, semmi. Ráadásul nem tökéletes fényviszonyoknál fotózva, szóval remek előtte kép mert jócskán gáz :)


1-2 perc elteltével a nappali, Micro Collagen Lip Plump felvitele után. Ezután szinte semmi csikizős érzés nincs. Ez a hidratáltság és csillogás viszonylag sokáig tart amúgy. A szájfény elég masszív és érdekes módon valahogy mégsem ragacsos. 


Végeredmény, közelebbről.

Jól látszik a képeken hogy tényleg egy kicsit duzzasztja a szám és abszolút hidratálja ( és ez a hatás elég hosszantartó). Hangsúlyozom, semmi csoda, semmi XL plumping marhaság. De azért valami történik! Abban biztos vagyok hogy ez a legjobb ajakduzzasztó amit valaha próbáltam a kevés közül amivel dolgom volt.
Viszont teljes áron nem javaslom megvenni, mert annyit azért nem ér...De ha lesz akcióban valahol akkor szólok :) Külön-külön a nappalra való szájfény olyan ötezer körül van az online shopokban, az XL viszont teljes kiszerelésben olyan tízezer körül, úgyhogy inkább ez a dupla az igazán jó vétel, főleg leárazva.
De én mondom, érdemes odafigyelni a FusionBeauty termékeire mert elég izgalmas dolgaik vannak. Nekem ez lenne a következő amit kipróbálnék, amint lecsapok rá valami nagyon, nagyon kevesebbért...

4 megjegyzés:

  1. Epernetről megrendelheted jóval olcsóbban, gyakran akciózzák a márka szájfényeit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen, onnan rendeltem ezt is! Meg még van tőlük egy szájfényem meg egy mini rúzskészletem, majd azokat is bemutatom. Szintén nagyon okos áron voltak :)

      Törlés
  2. A Lipfusion XL-t mar tobbszor megrendeltem nagy meretben par eve. 10 ezer volt korabban is, de nekem nagyon bejott :) Most is szivesen megvennem, mert az a legjobb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a többi ajakpumpáló szájfény a nyomába sem ér. Én a Strawberryneten szoktam levadászni Lipfusion cuccokat, most is épp rendeltem tőlük pár apróságot.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...