2013. november 19., kedd

Karácsonyi ajándékok - Szürke



Ha nem bánjátok a következő hetekben karácsonyi ajándék- és dekorötletek, receptek, bármik tömkelegével foglak várni benneteket nap mint nap a blogon. Ez nemcsak azért van mert lassan belépünk az adventi időszakba, hanem azért is mert nagyon szeretem a karácsonyt. Ennek az ünnepnek a varázsa még szinte teljes egészében megmaradt bennem. Tojást már nem keresgélek a fűben húsvétkor, a szülinapi tortánál nem feltétlenül kívánok amikor elfújom a gyertyát, de a karácsony....A mai napig érzem egy feldíszített karácsonyfa mágikus erejét ahogy teljesen más hangulatot ad annak a térnek amiben elhelyezik. A Mamánál például a hideg előszobában volt mindig és az amúgy kissé funkciótlan átjáró helyiség egy varázsszobává változott karácsonykor. A hűvös miatt sokáig bírta a fenyő is, egyre fogyatkoztak rajta a szaloncukrok és a habkarikák és szilveszeterig biztos hogy minden este égtek rajta az égők. Csodálatos volt. Manapság is azt várom a legjobban hogy otthon egyszerűen csak odakucorodjak a kivilágított fa alá és csak lustálkodjak, kakaót igyak, olvasgassak meg egyebek. Olyan mintha átkerülnék egy másik dimenzióba, ahol minden selymes fényben csillog és színes és ünnepi és valami fészkelődő örömmel teli.

Szóval, lesz egy ilyen rovat is, ( többek között ) ahol szín szerint fogok ajándékötleteket bemutatni, mert mondanom sem kell hogy ajándékozni is nagyon szeretek :) Most a szürkét választottam, ha már úgyis szürke manikűr volt a mai posztban. Íme az édes és csinos és hasznos vagy haszontalan szürkeségek:



Christmas presents grey




1. Kesztyű, H&M
2. Tányér, Butlers
3. Pulcsigyertya, Butlers
4. Magyar Kutyák Párna, Pasti Meska
5. Szürke borospohár, Skanditrend
6. Illatosított cupcake zokni, Dorothyperkins
7. Otthoni belebújós csizma, H&M
8. Utazótáska, Zara
9. Pulcsi, H&M
10. Díszpárna, F&F Home

2 megjegyzés:

  1. Ahogy elolvastam a soraid átjárt a Karácsony szelleme, én is imádom nagyon ezt az ünnepet és minden évben megnézem a Polar Expresst és a Grincset :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hát örülök, hogy sikerült megidéznem valamit az ünnepi hangulatból! :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...