2013. november 27., szerda

Lélegzetelállító Beyu lakkok: 209 és 381



Két gyönyörűséges Beyu lakk amit a legutóbb felfedezett Beyu lelőhelyemről rendeltem, ahol egész egyszerűen hatalmas a választék: az Iparfüméria webáruház. Komolyan javaslom megnézni, mert nem is tudtam róla hogy ennyi rengeteg árnyalatban kapható és köztük ilyen különlegességek is vannak. Ha bemegyek egy drogériába általában ennek a választéknak a töredékével szoktam találkozni. Itt viszont minden van, egyszerűen minden....Nagyon tetszenek innen a nude lakkok is, alig tudnék közülük választani, illetve van még jó néhány ilyen különleges darab is, pl. a 208-as, 212-es, 329-es, 330-as, nem is győzöm mindet felsorolni. Meglepett a Beyu mindenesetre. Eddig nem is figyeltem fel rá hogy milyen spéci lakkjaik is vannak.



Ez itt a Beyu 209-es. Rengeteg swatch van róla a neten is, látom mindenkinél más és más színt sikerült elcsípni, gyakorlatilag az összes színélményt amit ez a lakk nyújt nem is lehet mind lencsevégre kapni. Ahogy az üvegben is látjuk, olyan mintha vörös és lila és bordó és arany és tűzszín keveredne, de bizonyos fényben szinte már barna és egy kis zöldes beütés is megfigyelhető olykor.



Ezt itt a szokásos borús időben fényképeztem, így a csillogás kevésbé látszik, inkább a gazdag uralkodó szín, amiből aztán mindenféle fények hatására előbújik a többi.


Lámpafénynél már látszik, hogy mennyire aranyos-bordós, engem a karamellizált almára emlékeztet itt, amit karácsonyi vásárokban lehet kapni. Állítólag elképesztő módon hasonlít egy népszerű Clarins lakkra is, nekem olyanom még nem volt úgyhogy nem tudom.


Kicsit messzebbről 


Itt látszik nagyon az üvegben hogy miféle színekről is van szó


Ezt itt 4 nap viselés után fényképeztem amikor végre volt egy kis napsütés, úgyhogy a tartósságról is elismerően tudok nyilatkozni. Itt aztán látszik a csillámok játéka is! Valószínű hogy fekete vagy valamilyen sötétbarna lakkon is eszméletlen jól mutat, majd úgy is le fogom fotózni.


Ez pedig itt a Beyu 381-es, egy kék lakk, időnként zöldes, türkizes beütéssel, apró csillámokkal. Instant csillagos ég effekt!


Borús kinti kép, de a szín így is ragyog


Lámpafénynél már jobban látszanak az apró csillámok, amik mélységet adnak az egésznek


Itt inkább a sötétkék dominál


Itt viszont már bejátszik némi türkiz is


Nagyon látványos végeredmény, abszolút tudom ajánlani különleges alkalmakra!








6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Igen az nagyon spéci, kicsit emlékeztet a Morgan Taylor Under the stars-ra, csak abban nagyobb csillámok vannak.

      Törlés
  2. Uh de szépek *-* Felfedeztem magamnak én is a boltot:D Lettek is kívánság listás darabjaim, remélem januárban még lehet majd kapni pár lakkot amit kinéztem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, de mennyire? :) Én esküszöm vagy egy órán át válogattam, végül leszűkítettem a kört 3 darabra ( ezeken kívül még egy szép szürkét vettem ).

      Törlés
  3. Nagyon szépek! A kék egy kicsit jobban tetszik egyébként, de a piros is mesés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen most épp nekem is a kék tetszik jobban mert azt viselem :) Egyébként többen megdicsérték élőben mint a pirosat!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...