2013. november 1., péntek

Matcha teás arcpakolás



Ha nem szeretnél beöltözni Halloweenra, azért még 20 percre mocsári szörnnyé tudsz változni ezzel a nagyonzöld arcpakolással. Ha van otthon Matcha tea porod akkor javaslom kipróbálni bőrápolásra is, egy finom zöldteaillatú kence lesz belőle ami tele van antioxidánsokkal.



Semmi másra nem lesz szükség hozzá mint 1 teáskanál Matcha porra és annyi ásványvízre hogy kenhető krémet, pasztát nyerjünk belőle. Ha ez megvan kézzel vagy ecsettel vidd fel az arcodra és 10-20 percig hagyd fenn. ( Amíg megszárad ) Ezután langyos vízzel mosd le és használd a szokásos hidratáló krémed. Nekem mondjuk nem volt elég csak a langyos víz, mert elég vastagon kentem fel, ahhoz hogy a zöld rendesen eltűnjön az arcomról, arclemosó géllel kellett rendesen lemosnom.


Ez a pakolás kitűnően nyugtatja, puhítja a bőrt és abszolút öregedésgátló hatása van. Elképesztően üde és puha lett utána az arcbőröm!


Lehet vele variálni is, ha van aloe gél otthon azt is lehet hozzá adni víz helyett, de kókuszolajjal kikeverve is használhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...