2013. december 4., szerda

2013 novemberi Pixibox!




Ma meghozta a postás a Pixibox ünnepi kiadását!! Ezt nagyon, nagyon vártam, tekintve hogy mindenféle izgalmak voltak a rendelés körül. A doboz a szokásos pixiféle egy ünnepi kis papírszalaggal átkötve. 


Amikor megláttam a Bioderma Atodermet benne, már meg voltam véve, mert mindig is szerettem volna télre kipróbálni, csak valahogy sosem vettem meg mert mindig valami más termék elcsábított. Arcra és testre egyaránt használható teljes kiszerelésű mosakodókrém, száraz bőrre. Nekem általában amúgy nem száraz a bőröm, de hideg időben vannak vele gondjaim, szóval szuper!
A következő amin megakadt a szemem az a Lady Gaga Fame parfüm volt, amit eszembe se jutott volna megszagolni az üzletekben, valahogy különösebben nem érdekelt. De valami nagyon extra, csodás üvegben van és fekete színű ....váó :) Az illata nagyon dús, tömény. Azt hiszem ez a vagy szereted vagy utálod kategória. Ez kicsit erősebb illat mint amiket használni szoktam, de év végi partikhoz pont megfelel.


Estee Lauder termékből többféle lehet a dobozban, nekem a DayWear arckrém jutott aminek szintén nagyon örülök mert pont elfogyott a nappali krémem és az Estee Lauder termékeit nagyon szeretem. Szóval ez nagyon betalált.


Ez pedig egy Artdeco szájfény, csodálatos!!! Teljes kiszerelésű termék és a szín nagyon szép, abszolút fogom tudni használni, sőt van egy gyanúm hogy nagyon hamar a kedvencem lesz....


A 20-as volt nekem benne, nem tudom a többiben is ez volt-e, ez mindenképp egy nagyon jól használható szín ami sok mindenkinek tetszeni fog azt hiszem.


Ez pedig a Fame parfüm üvegcséje, nagyon menő cucc :)

Aztán ami szintén felcsigázott az az Egyptian Magic krém amit már annyi külföldi blogon láttam és nem is tudtam hogy itthon is elérhető lesz ez hatalmas meglepetés, nagyon örültem neki!!

Tehát a tartalom összefoglalva még egyszer:

1 db teljes kiszerelésű Bioderma Atoderm mosakodókrém
1 db Lady Gaga Fame parfüm minta 7 ml
1 db Estee Lauder termék DayWear arckrém 15 ml vagy Advanced Night Repair szemkörnyékápoló szérum 5 ml ( az is csúcs lett volna ) vagy 1 deluxe mini szemhéjpúder
1 db Artdeco szájfény teljes kiszerelés ( nekem a 20-as árnyalat )
1 db Egyptian Magic krém minta 3 ml ( nagyjuhé ! )

+ a papírkák: a Lady Gaga parfüm megvásárlásához a Müllerben 20%-os kupon, Estee Lauder kis katalógus ami bemutatja a karácsonyi csomagokat, 10%-os Estee Lauder kupon az Estee Lauder szaküzletekbe

Nekem ez a dobozka most nagyon bejött, minden ami benne van kedvemre való, alig várom hogy mindent kipróbáljak!! Tájékoztatás képpen az Artdeco szájfény eredeti ára 3000 Ft körül van, a Bioderma Atoderm 200 ml-es szintén 3000 Ft körüli áron van a patikákban, szóval szerintem már ezekért is megérte.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon bánom, hogy nem rendeltem meg...:( Főleg a Lady Gaga parfüm miatt, mert régóta áhítozom rá. Amúgy tényleg fullos a doboz :)

    VálaszTörlés
  2. Én tökugyanezt kaptam, csak a szájfény nálam 10-es árnyalat, mályvaszínű. A mosakodókrémnek először nem örültem, mert alapból nekem sem száraz a bőröm, viszont télen hajlamos rá, külön testápolót meg macerás használni. A parfümmel is kezdek megbarátkozni, a karácsonyi bulira pont jó lesz.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a legeslegjobban a szájfény tetszik, aztán fej-fej mellett az Atoderm és az Estee Lauder arckrém és aztán a többi. Pont elfogyott az arckrémem és pont rendeltem egy Estee Lauder csomagot a Strawberrynetről szintén mini arckrém van benne, szóval el leszek látva :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...