2014. február 25., kedd

Invisibobble - a hajgumi ami nem hagy nyomot és nem károsítja a hajat


Nyilván ti is sokat hallottátok már, hogy a folyton lófarokba fogás nem tesz jót a hajnak, húzza, töri, tönkreteszi stb. Na ennek a parának lehet ügyesen véget vetni ezzel a remek kis találmánnyal :)

Az Iparfümérián bukkantam rá erre az újdonságra és megörültem neki mert már pár külföldi bloggernél láttam és amúgy is ki akartam próbálni. Egy olyan "hajgumiról" van szó ami nem húzza, töri, károsítja a hajat ugyanakkor a lehető legmegfelelőbb tartást biztosítja. Bármikor lehet alkalmazni a mindennapokban is, főleg a víztiszta vagy a haj színéhez passzoló verziót mert egyáltalán nem mutat rosszul, de a kitűnő edzés vagy futás közben is, mert sosem csúszik ki belőle a haj.


Ezek a kis spirálok gyengéden de tökéletesen belekapaszkodnak a hajba, egyedül arra kell figyelni hogy ezt nem lehet csak úgy lehúzni mint egy hajgumit.


Jó nagyra ki lehet húzni, de használat után visszaugrik az eredeti méretére. A különleges megoldás lényege, hogy egyenetlen nyomást gyakorol a hajra, így nem alakul ki az állandó szorító hatás ami károsítaná, megtörné.


3 db van egy csomagban, 1040 Ft-ba kerül és több színben kapható. Én egyet a fürdőszobámban, egyet a munkahelyemen, egyet meg a táskámban fogok tartani.


Az alábbi képek minőségéért elnézést kérek, csak azt akartam bemutatni nagyjából hogy néz ki a hajban és pár órás viselés után sem töri meg a frizurát ( és nem volt épp senki akit megkérhettem volna fotózásra mert otthon lábadoztam betegségileg egyedül )




Semmi nyomot nem hagy miután eltávolítjuk mert nem úgy szorul rá a hajra mint egy hagyományos hajgumi.

3 megjegyzés:

  1. Tavaly rendeltem egy 20 darabos fekete csomagot ebay-ről. Egy sajnos elszakadt, de a többi jól bírja. Kínai ruhaboltokban is kapható darabra. Olyan mint a telefonzsinór:) Tényleg nagyon jók a hajamnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kell majd több, mert kettőt már elígértem a barátnőimnek akik ma látták a hajamban :) Tényleg szuper, én amúgy is sokszor összefogom a hajam.

      Törlés
  2. Én még egy ebay-es rendelésemhez kaptam ajándékba, én is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...