2014. március 27., csütörtök

Kötelező szépségkellék - A világos szemceruza

BEYU Soft Liner for Eyes univerzális ceruza


Szerintem egy világos nude szemceruza minden nőnek kell! Ha nem alkalmi hanem hétköznapi sminkben gondolkodunk akkor a drámai sötét szemceruzák helyett ezzel ugyanolyan szépen tudunk hangsúlyozni csak természetesebb a hatás. Kinyitja, felébreszti a szemet, főleg akkor ha egyébként az alsó pillasor alatt hangsúlyozod 1-2 árnyalattal sötétebb vagy akár arany vagy bronzszínű szemhéjpúderrel. Néha a belső szemzugba is szoktam használni, hogy még nagyobbnak tűnjön a szemem, illetve tökéletes akár a szemöldök kiemelésére is, ha közvetlenül a szemöldök alatt húzol vele vonalat és enyhén elsatírozod.


Először a Rimmel Scandaleyes nude ceruzáját keresgéltem agyba-főbe de valahogy nem sikerült rá szert tennem, ezért elkezdtem alternatívák után nézni. Az Iparfüméria oldalon keresgélve ( nem semmi a választék szemceruzákból sem ) találtam rá erre és azt hiszem van ugyanolyan jó ha nem jobb. Színben szuper, felvitelre is, krémes de jól kenhető, tartósságra is, ára is. Minden tutkó :) Azóta gyakorlatilag a mindennapjaim részévé vált, de alkalmi sminknél is néha ezt használom az alsó vízvonalra és komolyan kinyitja a tekintetet.


Nagyon szuper nude szín, tényleg mindenkinek tudom ajánlani!


Biztos fehér szemceruzával is jó eredményt lehet elérni de nekem ez a szín nagyon bevált, kevésbé feltűnő de szinte felébreszti a szemem. Persze ha más színt akartok akkor ezekből a Beyu szemceruzákból brutális a választék :) Az enyém a 690-es árnyalat.




2 megjegyzés:

  1. Nagyon régóta akarok már egy normális nude ceruzát, igaz nekem fehér van, de a nude-dal azért más eredményt lehet elérni, no meg igazad is van ahogy írtad, minden nőnek kötelező darab :)
    Nem tudom megnyitni jelenleg az oldalt, de mennyibe került? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Ezerhatszázvalamennyi ha jól emlékszem! Nálam nagyon bevált. Majd ha elfogy azért levadászom a Rimmelt is :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...